PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

4ME Pink Sauvignon Blanc Rose

4ME Pink Sauvignon Blanc Rose
9,95
    Per 6 flessen:€ 9,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

4ME Pink Sauvignon Blanc Rose

Deze 4ME Pink Sauvignon Blanc wordt gemaakt door een wijnhuis waar wij ons mee verbonden voelen. Wijnhuis Imbuko is een familiebedrijf wat één simpel doel heeft - gewoon goede wijnen maken. Geen gekkigheid, opsmuk of poespas. Gewoon een serie met succesvolle wijnen waar de Europese wijndrinker verzot op is. En deze 4ME Pink Sauvignon Blanc past helemaal in het rijtje van de visie van Imbuko.

De wijnen van 4ME

Wijnhuis Imbuko is een puur familiebedrijf. Momenteel is het Theunis van Zyl die de dagelijkse leiding heeft over het domein. Het begon allemaal dertig jaar geleden in de buurt van Paarl, op een klein uurtje rijden van de bruisende metropool Kaapstad. Een prima omgeving voor de kwalitatieve wijnbouw. Toch richtte Imbuko zich in de beginjaren vooral op de bulk-wijnen. Gelukkig ontdekten zij al snel dat kwaliteit het sleutelwoord was en kwaliteit was snel een belangrijk pijler voor het wijnhuis.

Samen met kwaliteit heeft de familie van Zyl een gevoel voor commercie - zij weten snel in te springen op trends en houden de concurrentie over de hele wereld strak in de gaten. Met deze gedachte werd 4ME Pink Sauvignon Blanc ontwikkelt. Met een aantrekkelijk etiket, een elegantie kleur en een haast magnifieke smaak de nieuwe sensatie afkomstig van de Zuid-Afrikaanse wijngaarden.

4ME Pink Sauvignon Blanc wijn kopen

Toch is deze rosé gemaakt van de Sauvignon Blanc druiven. Hoe krijgt 4ME Pink Sauvignon Blanc dan haar aantrekkelijke zalmroze kleur? Er wordt een beetje most van de Pinotage toegevoegd tijdens het vergistingsproces. Hierdoor verandert niet alleen de kleur, ook de geur en smaak evolueren. Een waar spektakel van verse ananas, mango en guave, gecombineerd met vers geplukte aardbeien. In de afdronk wordt 4ME Pink Sauvignon Blanc verfrissend met gulle nuances van limoen en kruisbes.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

4ME Pink Sauvignon Blanc Rose

  • Zuid-Afrika - 2023
  • Sauvignon Blanc

9,95

Per fles: € 9,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2023
  • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95