PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 6.865 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Chateau Cavalier cuvee Marafiance Rose

Chateau Cavalier cuvee Marafiance Rose
15,75
  Per 6 flessen:€ 15,75 p.s.

Helaas is dit product momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief

Chateau Cavalier cuvee Marafiance Rose

Wat is het toch een schoolvoorbeeld van een top rosé uit de Côtes de Provence en dat al vele jaren lang. Want het wijnhuis Chateau Cavalier maakt al jaren lang de mooiste wijnen onder leiding van de familie. In het jaar 2000 is het wijnhuis verkocht aan de familie Castel om de oorspronkelijke geschiedenis niet verloren te laten gaan. Want er is maar één wijze spreuk van de rose wijnen van Cavalier: zuiverheid en kracht. De familie Castel heeft veel geïnvesteerd de afgelopen jaren in onder andere nieuwe wijnmaak technieken en in de verruiming en verzorging van de wijngaarden. Inmiddels telt Chateau Cavalier maar liefst 130 hectare wijngaard gevuld met de druiven Cabernet Sauvignon, Grenache, Rolle en een beetje Syrah.

Florent Gaillard heeft de leiding over Chateau Cavalier

Nadat er veel was geïnvesteerd was het tijd voor de familie Castel om de kwaliteit naar een nog hoger niveau te brengen. Dat is mede te danken aan Florent Gaillard, die sinds 2011 de touwtjes in handen heeft op Château Cavalier. Dat lijkt kort. Toch heeft hij een berg ervaring. Hij werkt al zo’n twintig jaar met rosé uit de Provence. Hij bracht het zelfs tot CEO bij het bekende Domaines Ott, een van de absolute topdomeinen voor rosé in de Provence. Ja dat heeft voor Chateau Cavalier veel gebracht en de rose wijnen zijn naar een top niveau gegaan. Naast Florent is ook top wijn maker Jean-Pierre Loubet-Malet in dienst bij Cavelier en deze twee zijn een soort gouden duo. Het resultaat krijgt wat ons betreft een gouden randje.

Hoe smaakt de Cavalier cuvee Marafiance Rose

Alleen de fles is al is een feest en doet ons denken aan de top uit de Côtes de Provence. De zalm roze kleur is natuurlijk aanwezig en geeft direct onze zintuigen alle aandacht. Bij het open maken van de fles is het een feest, veel rood fruit, beetje grapefruit, besjes en munt zorgen voor veel verfrissing. Bij de eerste aanzet in de mond geeft hij veel verfrissing met daarbij talloze fruit nuances zoals kersen, aardbeien en frambozen. Achter op de tong een beetje munt, limoen schil en natuurlijk rijpe grapefruit.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Santa Carolina Special Edition 2018 Carolina Assemblage

 • NU 24.43% KORTING
  t/m 31-10-2023
 • Chili - 2018
 • Cabernet Sauvignon, Malbec

6,99

Per fles: € 9,25 NU: € 6,99
Alleen per 6 flessen te bestellen

Chateau Arnaude Provence Rosé OP=OP

 • NU 24.6% KORTING
  t/m 31-10-2023
 • Frankrijk - 2021
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Syrah

9,99

Per fles: € 13,25 NU: € 9,99

Barasasso Appassite

 • NU 9.65% KORTING
  t/m 30-09-2023
 • Italie - 2021
 • Montepulciano, Primitivo, Sangiovese

8,99

Per 6 flessen: € 9,95 NU: € 8,99
Per fles: € 10,95 NU: € 9,89