Winkelwagen

Betaalmogelijkheden

Veilig Online Betalen


Wij maken gebruik van de Rabobank Omnikassa een uiterst veilig en betrouwbare internet betaal kassa. Met deze kassa kunt u met diverse betaal mogelijkheden het bedrag voldoen. Voor meer inlichtingen over Rabo Omnikassa verwijzen wij u naar de site van de Rabobank. Zo accepteren wij:

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Credit Card (Visa Card & Mastercard)

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Uw creditcard wordt pas belast nadat uw bestelling bij u is afgeleverd.

Maestro

Na gekozen te hebben voor Maestro dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifier een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

PayPal

PayPal maakt online betalen veilig en snel. Als je een Paypal-account hebt geopend kun je heel gemakkelijk je bankrekening en/of creditcard(s) aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je je geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat.Als je voor Paypal kiest als betaalmethode kom je op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. De betaling wordt direct naar Perfectewijn.nl doorgezet, zodat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen kunt uw bestelling ook per Paypal betalen.

Bank Contact MisterCash ( Voor Belgische klanten)

Het online betalen met Mistercash gaat zeer snel en is zeer veilig. Je betaling is binnen enkele seconden aan de begunstigde overgemaakt en het bedrag wat je wilt betalen wordt direct van je rekening afgeschreven. Je behoudt hierdoor een duidelijk overzicht op je bankrekening.

V PAY

V PAY is het SEPA debitcard merk van Visa Europe. Veiligheid is van groot belang bij het maken van uw keuze betreffende online betaalmethoden. V PAY maakt net als Visa gebruik van het veiligheidsprotocol Verified by Visa. Dit zorgt voor extra veiligheid bij betalingen met deze betaalwijze. Nadat een consument gekozen heeft voor V PAY dient hij zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifier een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

Vooruitbetaling via overschrijving

Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kiest u ervoor het totaalbedrag van uw bestelling zelfstandig over te maken naar de rekening van PerfecteWijn.nl. Houdt u er wel rekening mee dat de overschrijving van het bedrag één tot drie werkdagen in beslag kan nemen. Zodra het totaalbedrag van uw bestelling door ons is ontvangen, krijgt u bericht en zal uw bestelling zo spoedig mogelijk worden uitgeleverd. Onze bankgegevens zijn:
Naam Bank: Rabobank
Ter name van: Perfectewijn.nl
Iban Rekening nummer: NL64RABO0146000781
Bic Code Bank: RaboNL2U

Bestellen op Rekening

Er is een mogelijkheid om op rekening te kopen, u kunt hiervoor een verzoek indienen via verkoop@perfectewijn.nl. Bestelt u voor de eerste keer op factuur. Dan vragen wij om een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag.  Zodra u de aanbetaling heeft voldaan, zullen wij overgaan tot bezorging. Uw aanbetaling staat 2-3 werkdagen later op onze rekening. Na ontvangst van de goederen dient de rest van de factuur binnen 14 dagen te worden voldaan.

Betaalmogelijk heden Pick Up Point


Op het Pick Up Point kunt u uw bestelling voldoen per pin, contant of credit card.
PerfecteWijn.nl Top 3
Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Whalebone Bay Sauvignon Marlborough

NU 45% KORTING
t/m 30-09-2020

- 2019

Sauvignon Blanc


8,22
Per fles: € 14,95 NU: € 8,22

Mas Andes Gran Reserva Cabernet Sauvignon OP=OP

NU 41% KORTING
t/m 31-10-2020

- 2017

Cabernet Sauvignon


9,99
Per fles: € 16,94 NU: € 9,99

Famille Cros Pujol Mediterraneo Rose

NU 17% KORTING
t/m 30-09-2020

- 2019

Cinsault, Grenache Noir


6,60
Per fles: € 7,95 NU: € 6,60