PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Armand de Brignac wijn kopen of bestellen

Duik in de bruisende wereld van Armand de Brignac Champagne, een embleem van luxe en verfijning, waar elke slok een verhaal van erfgoed en ambacht vertelt. Armand de Brignac Champagne, ook bekend als 'Ace of Spades', wordt algemeen erkend als een van 's werelds meest prestigieuze champagnes, een ware toonbeeld van klasse en vakmanschap.

De Bekroning van Prestige en Smaak

Het verhaal van Armand de Brignac Champagne is een getuigenis van een toegewijde familietraditie, die teruggaat tot de vroege 18e eeuw. Onder leiding van de familie Cattier, die met hart en ziel verbonden is met de glooiende wijngaarden van de Champagne-streek, wordt Armand de Brignac Champagne met liefde gemaakt. Jean-Jacques Cattier en zijn zoon Alexandre, bewakers van een familielegende, leiden deze nobele missie om Armand de Brignac Champagne te cultiveren als een symbool van het allerbeste wat champagne kan bieden. Hun streven is geslaagd, gezien Armand de Brignac Champagne consequent wordt geprezen als de crème de la crème van bubbels over de hele wereld.

Een Eerbetoon aan Literaire Grootheid

Armand de Brignac Champagne draagt een naam die resonantie vindt in literatuur en geschiedenis. Het label, een eerbetoon aan een karakter uit een van de favoriete romans van de moeder van Jean-Jacques Cattier uit de jaren '50, straalt een tijdloze elegantie uit. De naam Armand de Brignac werd gekozen om deze unieke cuvée te sieren, een champagne die de verhalende rijkdom van een goed boek evenaart met zijn diepte, complexiteit en karakter.

Een Symfonie van Precisie

Bij Armand de Brignac Champagne is er geen ruimte voor het onverwachte. Met slechts 18 toegewijde vakmensen die betrokken zijn bij het vervaardigingsproces, wordt elk aspect van de productie minutieus gevolgd. De zorgvuldige selectie van de druiven, de nauwgezette handmatige oogst, en de ambachtelijke creatie van het kenmerkende tinnen etiket: alles dient om te verzekeren dat elke fles Armand de Brignac Champagne een meesterwerk is. Het team achter Armand de Brignac Champagne koestert elk moment van het proces, ervoor zorgend dat de tijd een bondgenoot is in het streven naar perfectie.

Genieten van de Exclusiviteit

Het bezit van een fles Armand de Brignac Champagne is een privilege, een kans om deel uit te maken van een exclusieve wereld van genot. Van de zorgvuldig gepolijste tinnen etiketten tot de fluwelen binnenkant van de op maat gemaakte zwarte gelakte kist; elke fles Armand de Brignac Champagne is een belofte van uitzonderlijke kwaliteit en luxe. De aanschaf van Armand de Brignac Champagne is niet alleen een aankoop, het is een investering in een ervaring die uw speciale momenten zal versterken met een ongeëvenaarde allure.

Als we de smaak van Armand de Brignac Champagne omschrijven, spreken we van een symfonie van zintuiglijke perfectie. We worden begroet door een levendig palet van rijpe vruchten en brioche, gevolgd door een delicaat evenwicht van bloemen en mineraliteit - een signatuur van de uitstekende terroir waaruit de Armand de Brignac Champagne ontspringt. Elke slok onthult een harmonie van fijne bubbels en een zijdezachte textuur, wat leidt tot een langdurige, plezierige afdronk die ons steeds weer terugroept naar het glas.

Armand de Brignac Champagne is niet zomaar een drankje; het is een viering, een culminatie van generaties toewijding en een toegewijde visie om een champagnemerk van ongekende statuur te creëren. Ontdek de magie van Armand de Brignac Champagne, waar elk moment van genieten een ontdekkingstocht is van diepe, bruisende schoonheid.

Armand de Brignac Brut Gold in Kist

  • Frankrijk
  • Chardonnay , Meunier, Pinot Noir

349,00

Per fles: € 349,00

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Armand de Brignac Demi Sec in Kist

  • Frankrijk
  • Chardonnay , Meunier, Pinot Noir

395,00

Per fles: € 395,00

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Armand de Brignac Rose in Kist

  • Frankrijk
  • Pinot Noir

495,00

Per fles: € 495,00

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

745,00

Per fles: € 745,00

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Armand de Brignac Brut Gold MAGNUM in Kist

  • Frankrijk
  • Chardonnay , Meunier, Pinot Noir

750,00

Per fles: € 750,00

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2023
  • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95