PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.216 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Barefoot wijn kopen of bestellen

Er zijn maar weinig wijnhuizen die zoveel emotie oproepen dan wijnhuis Barefoot. Een wijn die menig festival, terras of feest domineert. Met name de Barefoot White Zinfandel en Barefoot Pinot Grigio zul je op menig festival tegen kunnen komen. Het wijnhuis vindt haar oorsprong in 1965. De Californische wijn maker David Bynum richtte het wijnhuis Barefoot Bynum Burgundy op. De naam Barefoot was niet geheel toevallig gekozen. Toentertijd werden de druiven nog met de blote voeten geperst. Momenteel behoort Barefoot tot de meest moderne wijnbedrijven van de wereld, waar haar wijnen een torenhoge reputatie hebben opgebouwd.

Een wijn met een voetafdruk

De iconische voetafdruk staat gelijk aan de kwaliteit die Barefoot je kan bieden. Dit legendarische etiket werd ontwikkeld door de ondernemers Michael Houlihan en Bonnie Harvey, die halverwege de jaren tachtig wijnhuis Barefoot overnamen. Door hun eigenwijze aanpak rees het merk Barefoot tot grote hoogte. Ze ontwierpen een levensstijl, waarin genieten voorop staan. Dit vrije leven heeft ervoor gezorgd dat vele consumenten de Barefoot wijnen kopen.

Een wijnhuis vol liefdadigheid

Er is geen wijnhuis die zich meer inzet voor de wereld dan de wijnen van Barefoot. Zij staan voor een mooiere wereld, waarbij mensen worden verboden dankzij, juist de wijnen van Barefoot. Daarnaast zet Barefoot zich wereldwijd in voor schone stranden dankzij het zogenaamde beachrescue programma. Maar haar grootste invloed heeft Barefoot op de wereldwijde LHBT-community. Menig Pride wordt gesponsord door de kleurrijke voetafdrukken van Barefoot. Of je nou de fruitige Barefoot Merlot, de frisse Barefoot Pink Moscato of de verkwikkende Barefoot Sauvignon Blanc drinkt, de kleurige flessen zijn altijd een goed idee.

Barefoot wijn kopen

De vrolijke flessen Barefoot vormen al jarenlang een stevige basis in ons ontzettend brede assortiment. Ze zijn vriendelijk, aangenaam en toegankelijk. Echte allemansvrienden, welke altijd geopend kunnen worden, mits je er met volle teugen van geniet. De wijnen van Barefoot vormen al ruim vijf decennia de basis voor plezier en gezelligheid. In meer dan vijftig jaar hebben zij de wereldwijde wijndrinker wakker laten schudden. Barefoot is al meermaals onderscheiden met talloze medailles (meer dan 2000!). Ze staan al jaren stevig genoteerd in de top 20 van meest geliefde wijnhuizen. Wij kijken uit naar de volgende vijftig jaar met de schitterende wijnen van Barefoot.
PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Pezzo d'Oro Appassimento

  • Italie - 2022
  • Nero d'Avola, Primitivo

9,95

Per fles: € 9,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • NU 17.9% KORTING
    t/m 28-03-2024
  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

  • NU 10.73% KORTING
    t/m 28-03-2024
  • Frankrijk - 2023
  • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99