PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.218 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Bepin de Eto wijn kopen of bestellen

Een persoonlijke favoriet. Hoewel de vinologen van perfectewijn.nl alle wijnen zeker kunnen waarderen, valt de Bepin de Eto Prosecco echt in een buitencategorie. Een prosecco wijn die haar weerga niet kent. Het is verfrissende, smaakvol en ontzettend feestelijk. Want zeg nou zelf: zodra de champagne kurk de fles verlaat, is het pas echt tijd om het feest te starten. Doordat Bepin de Eto met hoogwaardige druiven werkt, die groeien op de mooiste wijngaarden in het noorden van Treviso, het de prosecco en torenhoge prijs-kwaliteit verhouding. Een verhouding waar vele andere wijnboeren jaloersmakend naar kijken.

De Prosecco van Bepin de Eto

Bepin de Eto is een echt familiebedrijf. Momenteel is het maar liefst de vijfde generatie die aan het roer staat bij dit toonaangevende wijnhuis in Veneto. Het werd ooit opgericht door Nicoletto. Het bedrijf werd overgeven van zoon op zoon. Momenteel wordt het geleid door de drie dichters van Ettore, die achterkleinzoon van Nicoletto. Bij Bepin de Eto gelden nog steeds de traditionele waarde, allemaal als eerbetoon naar hun eigen familie. Dankzij dit plichtsbesef behoort Bepin de Eto Prosecco tot de beste prosecco in ons assortiment.

De Champagne kurk van Bepin de Eto

Prosecco is zonder twijfel het Italiaanse equivalent van de Franse Champagne. Met een typerende champagne kurk, die met ene kloppend geluid de fles verlaat, kan het feest zeker beginnen. Uniek aan de prosecco van bepin de Eto is het DOCG keurmerk. Dit betekent dat de prosecco uit het beste stukje van de Prosecco regio komt. Kwaliteit gegarandeerd!

Naast de Bepin de Eto Prosecco Spumante, heeft het wijnhuis ook een voortreffelijke rosé Prosecco in haar assortiment. Dezelfde frisheid, dezelfde torenhoge kwaliteit, alleen meer fruit in de vorm van aardbeitjes en frambozen. Ideaal voor de warme zomermiddagen. Lekker in het zonnetje met een glas Bepin de Eto Flave Rosato. Wie wil dat nou niet?

Grote flessen Prosecco van Bepin de Eto

Naast de reguliere flessen Bepin de Eto Prosecco, heeft het wijnhuis ook iets in petto voor de echte liefhebber van een prosecco. Het is namelijk niemand anders dan de Bepin de Eto Prosecco MAGNUM. De benaming MAGNUM betekent dat het een dubbele fles betreft. Dat is maar liefst anderhalve liter hoogwaardige prosecco van Bepin de Eto. Met een grote fles prosecco kun je dus ook genieten in een wat groter gezelschap, want uit deze MAGNUM fles kun je zeker 12 glazen Bepin de Eto prosecco uithalen.

Bepin de Eto Prosecco

  • Italie - 2022
  • Prosecco

13,89

Per fles: € 13,89

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Bepin de Eto Flave Rose

  • Italie - 2021
  • Raboso

13,89

Per fles: € 13,89

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Bepin de Eto MAGNUM Prosecco

  • Italie - 2021
  • Prosecco

33,95

Per verpakking: € 33,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Pezzo d'Oro Appassimento

  • Italie - 2022
  • Nero d'Avola, Primitivo

9,95

Per fles: € 9,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Sans Pretention Luberon Rose

  • NU 10.73% KORTING
    t/m 30-04-2024
  • Frankrijk - 2023
  • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99