PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 6.439 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Cap Gris wijn kopen of bestellen

Een Franse droom, waaruit wij nooit meer willen ontwaken. Een sprookje welke zoals altijd goed eindigt. We kunnen wel stellen dat Cap Gris een sprookje is. Echter is het einde een anticlimax. Het ‘ze leefden nog lang en gelukkig’, wordt ruw verstoord doordat de bodem van de fles in zicht komt. Dat wordt dus tijd voor een nieuwe fles Cap Gris Rosé. Een Rosé uit het zuiden van...

Een Franse droom, waaruit wij nooit meer willen ontwaken. Een sprookje welke zoals altijd goed eindigt. We kunnen wel stellen dat Cap Gris een sprookje is. Echter is het einde een anticlimax. Het ‘ze leefden nog lang en gelukkig’, wordt ruw verstoord doordat de bodem van de fles in zicht komt. Dat wordt dus tijd voor een nieuwe fles Cap Gris Rosé.

Een Rosé uit het zuiden van Frankrijk

Wij reizen heel Europa rond. Niet om de toeristische trekpleisters te zoeken, maar om de meest formidabele wijnen op te sporen. Zodat onze klanten weer kunnen genieten van onontdekte pareltjes uit de Europese wijnlanden. Om mensen te laten verbazen. Te blijven verrassen. De ontdekking van de wijnen van Cap Gris begon ook zo, maar is inmiddels ontwikkelt tot een van de grootste successen op rosé gebied.

We pakken onze favoriete route. Dwars door België richting de route du Soleil. Namen op de verkeersborden zoals Metz, Nancy, Dijon en Lyon komen we zo vaak tegen, dat ze ons bijna doen vervelen. Uiteindelijk slaan we af. We komen in een andere wereld. Natuur. Robuust, maar toch zo vredig. Met het stoere binnenland aan de rechterkant en de Middellandse Zee op links, kan het niet anders dan dat we in de Languedoc zijn, de wijnkelder van Frankrijk.

De wijngaarden van Cap Gris?

De Languedoc is de thuishaven van veel franse druivenrassen, die allemaal goed gedijen in het unieke terroir. Cap Gris heeft gekozen om alleen gebruik te maken van de Grenache druif. Deze druif doet het hier excellent en maakt dan ook weergaloze wijnen, zoals de rosé van Cap Gris. Door de zachte persing en de snelle verwijdering van de schillen, krijgt Casa Gris Rosé haar zeer aantrekkelijke kleur.

Waarom Cap Gris wijn kopen?

Wijnhuis Cap Gris is gevestigd in het hart van de Languedoc. Met relatieve nabijheid van de Middellandse Zeekust. Cap Gris is een bijzonder wijnhuis. Het is inmiddels geen wijn meer, het is meer dan dat. Cap Gris is een zonsondergang in zee. Cap Gris is een vissersdorpje, waar authenticiteit de standaard is. Waar je na een warme dag, in de koele wind, nog even geniet van een vers klaargemaakte vis. Waar de ziltige lucht je neus in wordt gezogen. Waar Frans gekakel wordt overstemd door de schuimende zee. Dat is Cap Gris. Een rosé om van te dromen.

Cap Gris Rose

 • Frankrijk - 2021
 • Grenache Blanc

7,99

Per fles: € 7,99

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Irony Cabernet Sauvignon

 • NU 24.83% KORTING
  t/m 28-02-2023
 • Amerika - 2018
 • Cabernet Sauvignon

11,99

Per fles: € 15,95 NU: € 11,99

Le Piton Sancerre

 • NU 24.18% KORTING
  t/m 28-02-2023
 • Frankrijk - 2021
 • Sauvignon Blanc

21,95

Per fles: € 28,95 NU: € 21,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2021
 • Chardonnay

9,95

Per fles: € 9,95