PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 6.327 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Heritage du Baron Louis wijn kopen of bestellen

Een nestor in ons assortiment. Heritage du Baron Louis is geen uitblinker in lange houtlageringen, exclusieve wijngaarden of bijzondere flessen. Het zijn goede, pure en succesvolle wijnen, welke al jarenlang de consument tevreden stellen. Haal ook een fles Heritage du Baron Louis en ervaar dezelfde kwaliteit zoals vele anderen die je voor gingen dat ook deden. De Franse wijn van Heritage du...

Een nestor in ons assortiment. Heritage du Baron Louis is geen uitblinker in lange houtlageringen, exclusieve wijngaarden of bijzondere flessen. Het zijn goede, pure en succesvolle wijnen, welke al jarenlang de consument tevreden stellen. Haal ook een fles Heritage du Baron Louis en ervaar dezelfde kwaliteit zoals vele anderen die je voor gingen dat ook deden.

De Franse wijn van Heritage du Baron Louis

De wijnen van Heritage du Baron Louis zijn wijdverspreid, echter hebben ze een ding gemeen. Zuid-Frankrijk is de basis. We reizen namelijk af naar Languedoc Roussillon, een gigantisch gebied in het zuiden van Frankrijk. We rijden via de wereldberoemde route du Soleil af naar het zuiden; aan het einde rechtsaf en we komen aan in misschien wel de wijnkelder van Frankrijk. Lang had dit wijngebied een negatieve reputatie. De wijnen waren saai, zuur en niet goed. Rond de eeuwwisseling kwam hier echter verandering in en tegenwoordig is de kwaliteit zeer goed te noemen. En ook voor een prima prijs. Precies datgene waar Heritage du Baron Louis zich mee kan onderscheiden.

De wijngaarden van Heritage du Baron Louis

Heritage du Baron Louis heeft op meerdere plekken in de Languedoc Roussillon wijngaarden. Voor elke druif wordt gekeken waar deze het best tot zijn recht komt. Zo groeit de Cinsault op in het gebied Herault, in het westen, nabij de stad Montpellier. De Grenache Noir groeit weer meer richting het oosten. Een ding hebben de wijngaarden van Heritage du Baron Louis gemeen. Allen liggen zij op vrij korte afstand tot de Middellandse Zee. Op deze manier ontvangen de druiven overdag ruim voldoende zon en kunnen zij in de nachten profiteren van een zachte bries vanuit de kust.

Heritage du Baron Louis Sparkling Dry Sec

Een bijzonderheid in de collectie van Heritage du Baron Louis. Een mousserende wijn. Maar wat voor één. Ondanks dat het wijnhuis puur Frans is, is de oorsprong van deze bubbel een stuk noordelijker, namelijk Duitsland. Het is dan ook een Dry Sec. Heritage du Baron Louis wil alleen de beste prijs-kwaliteit. Dit konden zij helaas op de Zuid-franse wijngaarden niet vinden. Om deze reden werd er uitgeweken naar Duitsland, waar de wijnmakers al vele decennia met succes mousserende wijnen weten te maken.

De Heritage du Baron Louis wijnen

Heritage du Baron Louis heeft drie franse wijnen in haar assortiment. Een zomerse rosé, een frisse witte wijn en een soepele Heritage du Baron Louis Rood. Allemaal vriendelijke en toegankelijke glazen wijn. Allemansvriendjes voor iedereen. Perfect om uit te schenken tijdens een borrel, verjaardag of een uitgebreide lunch. Heritage du Baron Louis gelooft in de kracht van haar druiven en heeft daarom deze pure wijnen ontwikkeld. Zonder gekkigheid en poespas. Gewoon goede Franse wijnen.

Heritage du Baron Louis Rose

 • Frankrijk - 2021
 • Cinsault, Grenache Noir

5,79

Per 6 flessen: € 5,79 p.s.

Heritage du Baron Louis Wit

 • Frankrijk - 2021
 • Colombard, Sauvignon Blanc

5,79

Per 6 flessen: € 5,79 p.s.

Heritage du Baron Louis Rood

 • Frankrijk - 2021
 • Carignan, Grenache Noir

5,79

Per 6 flessen: € 5,79 p.s.

Heritage Baron Louis Sparkling Dry Sec

 • Frankrijk
 • Chardonnay , Chenin Blanc

6,99

Per 6 flessen: € 6,99 p.s.

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Dry Oak Aged Grande Reserve Rood

 • NU 22.47% KORTING
  t/m 31-12-2022
 • Frankrijk - 2020
 • Syrah

8,49

Per fles: € 10,95 NU: € 8,49

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2021
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 11,95

Barasasso Appassite

 • Italie - 2021
 • Montepulciano, Primitivo, Sangiovese

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95