PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.311 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Betaalmogelijkheden

Veilig Online Betalen


Wij maken gebruik van Adyen een uiterst veilig en betrouwbare internet betaal kassa. Met deze kassa kunt u met diverse betaal mogelijkheden het bedrag voldoen. Voor meer inlichtingen over Adyen verwijzen wij u naar de site van de Adyen. Zo accepteren wij:

Ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankieren programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank, RBS of SNS Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank.

Credit Card (Visa Card & Mastercard)

U kunt bij ons veilig bestellen met uw creditcard. Indien u voor deze betalingsoptie heeft gekozen, vragen wij u vriendelijk om uw creditcardnummer, uw naam, vervaldatum en beveiligingcode in te vullen. Uw creditcardgegevens worden verstuurd via een beveiligde ssl-verbinding. Vervolgens wordt uw bestelling direct in behandeling genomen. Uw creditcard wordt achteraf belast na levering.

Maestro

Na gekozen te hebben voor Maestro dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifier een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

PayPal

PayPal maakt online betalen veilig en snel. Als je een Paypal-account hebt geopend kun je heel gemakkelijk je bankrekening en/of creditcard(s) aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je je geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op je PayPal-rekening staat.Als je voor Paypal kiest als betaalmethode kom je op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden. De betaling wordt direct naar Perfectewijn.nl doorgezet, zodat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen kunt uw bestelling ook per Paypal betalen.

Americanexpress

Na gekozen te hebben voor Americanexpress dient de consument zijn kaartgegevens, kaartnummer en vervaldatum in te vullen. Vervolgens dient met een identifier een unieke transactie code te worden gegenereerd en ingevoerd. Tot slot kan de consument de transactie dan op veilige wijze bevestigen. Hierbij wordt eerst een saldo controle uitgevoerd. Bij voldoende saldo wordt de transactie afgerond.

Bestellen op Rekening

Er is een mogelijkheid om op rekening te kopen, u kunt hiervoor een verzoek indienen via verkoop@perfectewijn.nl. Bestelt u voor de eerste keer op factuur. Dan vragen wij om een aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag.  Zodra u de aanbetaling heeft voldaan, zullen wij overgaan tot bezorging. Uw aanbetaling staat 2-3 werkdagen later op onze rekening. Na ontvangst van de goederen dient de rest van de factuur binnen 14 dagen te worden voldaan.

Betaalmogelijk heden Pick Up Point

U kunt geen betalingen verrichten bij het pick up point.
PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99