PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Panamera wijn kopen of bestellen

De wijnen van Panamera staan synoniem voor voortreffelijke Californische wijnen. Al jaren vormen zij echt verkoopsuccessen en elk jaargang raakt standaard uitverkocht voordat de volgende jaargang Panamera zich aandient. Dit is uniek, en maakt wijnhuis Panamera een waar icoon. Zij vertalen de kwaliteit die de Californische wijnbouw heeft, naar perfecte wijnen. Momenteel zijn zij de producent van slechts drie wijnen. Echter zijn deze alledrie wijnen van wereldformaat. Perfect in hun uitvoering. Maar vooral een genot om de mogen drinken.

De Californische wijnen van Panamera

De wijnen van Panamera worden ontwikkelt door de beroemde wijnmaker Steve Rued, afkomstig vanuit het prachtige Rutherford Range, gelegen in het mooiste wijngebied van Californië: Napa Valley. De druiven voor de Panamera wijnen groeien op illustere wijngaarden in Central Valley en Central Coast. Met name in Central Coast gedijt de Chardonnay zeer goed, dankzij het ietwat koelere klimaat. Dit zorgt voor een uitermate uitgebalanceerd boeket, wat bij vele wijnliefhebbers in de smaak valt.

De Panamera Chardonnay is de beste wijn

Sommige wijnen zin zo groot, die zijn niet te vergelijken. Panamera Chardonnay is daarvan een prachtig voorbeeld. Een wijn is grootser is dan welke wijn ook. Gelijk staat aan de mooiste wijnen ter wereld. Al jarenlang beschouwen wij Panamera Chardonnay als een van de beste chardonnay wijnen uit Californië. Dit is mede te danken aan de perfecte houtlagering welke voor het grootste gedeelte op Frans eiken plaatsvindt. Echter wordt ook een deel grijpt op Amerikaans eiken, waardoor Panamera Chardonnay nog meer diepgang krijgt

De rode wijnen van Panamera

Naast de uiterst succesvolle Panamera Chardonnay heeft het wijnhuis nog meer troeven in handen. Wat de chardonnay voor de witte druiven in Californië is, is de Cabernet Sauvignon dat voor de blauwe rassen: een gegarandeerd succes. Daarnaast heeft Panamera ook nog een master blend in haar assortiment, namelijk de Panamera Napa Valley. De druiven van deze rode wijn zijn alleen afkomstig van de mooiste wijngaarden in Napa Valley, waardoor deze wijn een zeer uitgesproken en succesvol boeket heeft.
11+1 GRATIS!

Panamera Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2022
  • Chardonnay

14,95

Per fles: € 14,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

11+1 GRATIS!

Panamera Cabernet Sauvignon (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Cabernet Sauvignon

14,95

Per fles: € 14,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2023
  • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95