PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.355 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Klachten / Garantie / Bedenktijd

Garantie

De wettelijke garantie is van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Mocht een product niet voldoen dan kan de consument zicht tot PerfecteWijn.nl wenden en zal zij in onderling overleg naar een oplossing gezocht worden met als uiterste oplossing restitutie van het aankoopbedrag.

Klachten

Voor klachten over onze producten of op ons verkoopproces kunt u contact opnemen met de PerfecteWijn.nl Klantenservice. Dit kunt u zowel telefonisch 013-5909350 als per email Info@perfectewijn.nl doen. Onze medewerkers helpen u graag verder. U klacht wordt binnen 3 werkdagen beantwoord en onderzocht. 

Is uw klacht na contact met onze klantenservice niet verholpen? Dan kunt u deze schriftelijk indienen bij PerfecteWijn.nl. Stuur uw klacht onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klantnummer of bestelnummer naar het adres vermeld op de pagina Contact. Zodra we uw brief hebben ontvangen, sturen we u een ontvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvangt u binnen zeven kalenderdagen na de ontvangstbevestiging.

Als een door de consument ingediende klacht/geschil niet of niet naar tevredenheid door PerfecteWijn.nl wordt opgelost kan de consument deze bij de Geschillencommissie Thuiswinkel worden ingediend. Dit kan door de site www.sgc.nl te bezoeken. Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Bedenktijd/Herroepinsrecht

U heeft het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van de levering nog van de koop af te zien.  Let hierbij wel op dat wanneer wijnen enkel per 6 flessen worden verkocht deze ook alléén per 6 flessen geretourneerd mogen worden. Mocht u van dit recht gebruik willen maken dan komen de rechtstreekse kosten van retourzending voor uw rekening. U kunt de aanvraag starten door een email naar info@perfectewijn.nl met daarin de retour reden en eventueel een toelichting. Het geven van de reden en toelichting is overigens niet verplicht. U kunt hiervoor ook gebruik maken van het modelformulier voor herroeping (Klik hier voor het formulier), maar u bent hiertoe niet verplicht. Vervolgens kunt u de goederen terugsturen naar het adres aangegeven op de pagina Contact. U heeft na herroeping 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. PerfecteWijn.nl zal het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug betalen. PerfecteWijn.nl mag wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of dat u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen terug via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft. U dient voorzichtig met de retour te sturen goederen om te gaan, eventuele beschadigingen kunnen wij bij u in rekening brengen.

Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

U kunt de producten ook zonder voorafgaande melding retour sturen naar onderstaand adres, mits duidelijk is dat het om herroeping gaat. Retour adres: PerfecteWijn.nl, t.a.v. Retourname Flessen, Calenwiel 1 B-C, 5056DB Berkel-Enschot
PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95