PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Magma Verdelho Biscoitos

Magma Verdelho Biscoitos
29,95
  Per fles:€ 29,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Gratis verzending met PostNL bij 4 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Magma Verdelho Biscoitos

De Magma Verdelho Biscoitos, een unieke creatie van Anselmo Mendes, gevestigd in het betoverende landschap van de Azoren, is een ode aan de rijke en gevarieerde terroir van dit eiland. Deze witte wijn, die schittert in een prachtige goudgele kleur, is een ware weerspiegeling van de vulkanische bodem waarop de Verdelho-druif trots staat aangeplant. Met elke slok opent zich een wereld van frisse, ziltige smaken, verrijkt door de unieke mineraliteit die alleen de vulkanische aarde kan bieden. De geur is een uitnodiging op zich, waarin de essentie van kweepeer en vlierbloesem harmonieus samenkomen om de zintuigen te prikkelen. Het is een wijn die spreekt van de kracht en de schoonheid van zijn oorsprong, gevangen in elke druppel.

De Verdelho-druiven voor de Magma wijn worden zorgvuldig met de hand geplukt in de 'curraletas' van Biscoitos, een landschappelijke eigenheid van het eiland Terceira dat deel uitmaakt van het UNESCO erfgoed. Deze traditionele wijngaarden, omgeven door beschermende magma-rotsen, bieden de druiven niet alleen bescherming tegen de elementen, maar dragen ook bij aan het unieke karakter van de wijn. De zorg en toewijding waarmee de druiven worden behandeld van oogst tot fles, inclusief een zachte persing en een nauwgezette fermentatie, resulteren in een wijn die de ziel van zijn omgeving weerspiegelt.

De samenwerking tussen Anselmo Mendes en Diogo Lopes heeft geleid tot de geboorte van de Magma Verdelho Biscoitos, een wijn die niet alleen de kenmerkende frisheid en ziltigheid van de Azoren benadrukt, maar ook de innovatieve geest van deze wijnmakers. Hun gedeelde visie op het benutten van de unieke kwaliteiten van de Verdelho-druif en de bijzondere vulkanische bodem heeft een wijn voortgebracht die zowel verfrissend als complex is. Het is een wijn die zich uitstekend laat combineren met een breed scala aan gerechten, van zeevruchten en verse vis tot wit vlees en gevogelte, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid.

Magma Verdelho Biscoitos is meer dan een wijn; het is een verhaal van passie, traditie en vakmanschap. Van de zorgvuldige selectie van de druiven tot de geduldige rijping op de lie, elke stap in het proces is gericht op het creëren van een wijn die de essentie van de Azoren vangt. Dit maakt de Magma niet alleen een genot om te drinken, maar ook een ervaring om te delen. Het is een uitnodiging om de rijke geschiedenis en het unieke terroir van de Azoren te ontdekken, gevat in een fles die zowel de avontuurlijke geest als de liefde voor kwaliteit van Anselmo Mendes en Diogo Lopes weerspiegelt.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Magma Verdelho Biscoitos

 • Portugal - 2021
 • Verdello

29,95

Per fles: € 29,95

Anselmo Mendes Muros Antigos Escolha

 • Portugal - 2022
 • Alvarinho, Avesso, Loureiro

9,95

Per fles: € 9,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Anselmo Mendes Muros Antigos Loureiro

 • Portugal - 2023
 • Loureiro

11,49

Per fles: € 11,49
Alleen per 6 flessen te bestellen

Anselmo Mendes Pardusco

 • Portugal - 2022
 • Alvarelhão, Caínho

11,49

Per fles: € 11,49
Alleen per 6 flessen te bestellen

15,95

Per fles: € 15,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

24,95

Per fles: € 24,95

Anselmo Mendes Expressoes Alvarinho

 • Portugal - 2020
 • Alvarinho

33,95

Per fles: € 33,95

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95