PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.311 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Arbos Nero d'Avola Merlot

Arbos Nero d'Avola Merlot
7,95
  Per 6 flessen:€ 7,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 18 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Arbos Nero d'Avola Merlot

Arbos Nero d'Avola Merlot is een schitterende reflectie van Sicilië's rijke wijntraditie, een juweel in de kroon van het biologische wijnhuis Arbos dat zijn faam ontleent aan het creëren van authentieke Vino Biologico. Met respect voor de natuur en een toegewijde benadering van biologische wijnbouw, toont elke slok van de Arbos Nero d'Avola Merlot de vruchten van deze filosofie. We ervaren de diepe connectie tussen het land en deze soepele rode wijn, een connectie die is gevoed door de Siciliaanse zon en de ervaren handen van de wijnmakers. In de moderne en innovatieve wijnmakerij van Arbos wordt de zuiverheid van de Arbos Nero d'Avola Merlot tot in perfectie behouden, een resultaat van decennialange ervaring die als een zachte deken van fruit en zonovergoten smaken om de wijn heen ligt.

De Geboorte van Arbos Nero d'Avola Merlot in de Siciliaanse Wijngaarden

De teelt van de Arbos Nero d'Avola Merlot vindt plaats in de idyllische wijngaarden langs de zuidkust van Sicilië, waar de trossen genieten van een overvloed aan zonlicht en de koelende adem van de zee. Dit bijzondere klimaat, met een verfrissende zeebries en aanzienlijke temperatuurdalingen 's nachts, voorziet de Arbos Nero d'Avola Merlot-druiven van de ideale balans tussen warmte en koelte. De hoger gelegen wijngaarden van Arbos zorgen ervoor dat de druiventrossen bedekt worden met een lieflijke nachtdauw, waardoor ze natuurlijk worden beschermd tegen ziekten. Deze rijke biodiversiteit biedt alle elementen die nodig zijn om een prachtige Arbos Nero d'Avola Merlot te cultiveren, een wijn die de trotse drager is van de naam Vino Biologico en die de wijnmaker van Arbos met recht zijn levenswerk mag noemen.

De Rijke Smaakwereld van Arbos Nero d'Avola Merlot

Als we de Arbos Nero d'Avola Merlot beschrijven, spreken we van een wijn die ons hart sneller doet kloppen. Deze Arbos Nero d'Avola Merlot, samengesteld uit de beste Nero d'Avola en Merlot-druiven, belichaamt een harmonieuze relatie die resulteert in een zachte, maar verrassend diepgaande smaakervaring. Onze zintuigen worden geprikkeld door aroma's van kersen en bessen, verrijkt met subtiele kruidige ondertonen en rijpe, donkere fruitnuances. De smaak van de Arbos Nero d'Avola Merlot is fluweelzacht en romig, met elegante tonen van rijp rood en zwart fruit, harmonieus aangevuld met zachte tannines. Het is een wijn die het unieke samenspel tussen de Nero d'Avola en Merlot-druiven viert en toont hoe deze combinatie kan leiden tot een vlekkeloos huwelijk van smaken.

Arbos Nero d'Avola Merlot: De Synthese van Traditie en Innovatie

De Arbos Nero d'Avola Merlot is niet slechts een wijn, maar een verhaal dat verteld wordt in elke fles, een saga van traditie versmolten met innovatie. Als ambassadeur van Sicilië's wijnerfgoed, is de Arbos Nero d'Avola Merlot een uitdrukking van een landschap dat rijk is aan cultuur en geschiedenis. Het nodigt ons uit om deel te nemen aan een reis vol ontdekkingen met elke fles Arbos Nero d'Avola Merlot die we openen. We vieren de toewijding van de wijnmakers die met passie werken om ons een Arbos Nero d'Avola Merlot te brengen die niet alleen onze dorst lest, maar ook onze ziel voedt. Met een Arbos Nero d'Avola Merlot in ons glas kiezen we voor een wijn die getuigt van duurzaamheid en kwaliteit, een wijn die ons blijft verrassen en uitnodigt om elke slok te koesteren.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Arbos Pinot Grigio

 • Italie - 2023
 • Pinot Grigio

7,95

Per fles: € 7,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Arbos Nero d'Avola Merlot

 • Italie - 2021
 • Merlot , Nero d'Avola

7,95

Per fles: € 7,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99