PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.404 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon

Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon
39,95
  Per fles:€ 39,95

Helaas is dit product momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending met PostNL bij 3 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon

Een bijzondere rode wijn van het majestueuze wijnhuis Beringer. Dit verhaal begint in de tweede helft van de 19e eeuw, in 1876 om precies te zijn. De gebroeders Beringer emigreerden van Duitsland naar Californië. Zij zagen toentertijd al de potentie van de Californische wijn gebieden. Zij vestigden zich in Napa Valley, en de rest is geschiedenis. Zij floreerden en expandeerden en behoren momenteel tot de grootste en meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld. Zij hebben tientallen hectaren wijngaarden in de meest prachtige wijngebieden in Californië, zo ook in Knights Valley. Dit gebied ligt iets ten noorden van Napa Valley. Het heeft niet zo een grote bekendheid, maar wie een slok van Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon neemt, is meteen verkocht.

De wijngaarden van Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon

Pak de auto vanuit Napa Valley en rijdt richting het noorden. Na een drie kwartier rijden kom je terecht in het adembenemende Knights Valley. Een klein, onbekend wijngebied, waar de meest mooie wijnen vandaan komen. Gelukkig heeft Beringer een paar prachtige wijngaarden in eigen beheer. Hier groeit voornamelijk de Cabernet Sauvignon druif. Doordat het gebied wat noordelijker ligt is het klimaat beter voor deze blauwe druif. De oogst geschiedt onder streng toezicht van de wijnmaker van Beringer. Na vergisting rijpt het sap voor 13 tot 16 maanden op eiken hout.

Indrukken van Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon

De houtrijping is heel belangrijk voor Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon. Doordat een groot deel van de eikenhouten vaten nieuw zijn, geven zij ontzettend veel smaak af. Dit is direct te herkennen aan de levendige geur. Ga er goed voor zitten en blijf ruiken al je gals. Er stijgen continu nieuwe aroma’s op. Je ruikt zwart fruit, vanille, peper, leer en cederhout. Een genot voor de neus. De smaak van Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon is haast iconisch te noemen. Elke slok is een vloeibaar stukje geluk. Met intense smaken van chocolade, zwart fruit, peper, vanille en leer mogen wij Beringer Knight Valley Cabernet Sauvignon echt tot een perfecte wijn beschouwen.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Beringer Private Reserve Cabernet Sauvignon

 • Amerika - 2013
 • Cabernet Sauvignon, Petit Verdot

179,95

Per fles: € 179,95

Beringer Private Reserve Chardonnay

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

61,49

Per fles: € 61,49

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95