PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Calecara Primitivo Puglia

Calecara Primitivo Puglia

Deze wijn is uitsluitend verkrijgbaar voor leden van PerfecteWijn.nl of via onze showroom.

U kunt inloggen of kosteloos lid worden van PerfecteWijn.nl. Of neem contact op met onze klantenservice (tel. 013-5909350 of info@perfectewijn.nl).

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Calecara Primitivo Puglia

Een wijn om bij weg te dromen. Wanneer je een slok Calecara Primitivo Puglia neemt, begin je te fantaseren over Italië. Denk aan het glooiende landschap wat midden Italië heeft te bieden. Smalle berg-weggetjes met aan weerszijden Italiaanse cipressen. Pittoreske dorpjes doemen op in de verte. Een familie zit te eten aan een lange tafel tussen de olijfbomen. Zo’n lange tafel voor met Italiaanse delicatessen. Er wordt gegeten en gedronken door een volledige Italiaanse familie. En wat drinkt men. Juist. Een Primitivo. Een wijn waar de echte Italianen helemaal gek van zijn. Calecara Primitivo Puglia vertaalt de hedendaagse Primitivo naar een excellent glas wijn. Een succesnummer van Calecara.

De oogst van de Calecara Primitivo Puglia

De wijngaarden van Calecara liggen op de mooiste plekken die Puglia te bieden heeft. De Primitivo doet het hier perfect, mede dankzij de grote hoeveelheid zon-uren. De druiven staan precies goed. Zo goed dat de kwaliteit ongekend is. De druiven worden ’s morgens vroeg geoogst. De reden dat dit zo vroeg gebeurd, is omdat het dan nog betrekkelijk koel is. Hierdoor blijven de aroma’s beter in de druif en merk je dit wanneer je een fles Calecara Primitivo Puglia opentrekt. Want wij hebben zelden een wijn mogen ontdekken met zoveel kwaliteit.

Hoe smaakt de Calecara Primitivo Puglia

Schenk Calecara Primitivo Puglia in. De aroma’s die opstijgen uit dit glas Italiaanse rode wijn zijn ongekend. Wat een genot om hier aan te mogen ruiken. Je ruikt verse aardbeien en zwarte kersen. De wijn heeft heel licht gerijpt op eiken houten vaten, hierdoor ontdek je ook iets van ceder en vanille in de geur. Heerlijk! Wij kunnen niet wachten op een slok te mogen nemen. Wauw Wauw wauw. Het Italiaanse feestje is helemaal compleet. Je proeft duidelijk het zwarte fruit: bramen en kersen vormen de basis. Maar ook iets van vanille en kruiden. Een uitstekende voltreffer deze Calecara Primitivo Puglia!

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Calecara Primitivo Puglia

 • Italie - 2021
 • Primitivo

10,95

Per fles: € 10,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Calecara Appasimento

 • Italie - 2021
 • Negroamaro, Sangiovese

10,95

Per fles: € 10,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Calecara Primitivo Manduria

 • Italie - 2021
 • Primitivo

13,95

Per fles: € 13,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95