PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Candoni Organic Pinot Grigio

Candoni Organic Pinot Grigio
11,49
  Per 6 flessen:€ 11,49 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Candoni Organic Pinot Grigio

Op naar Sicilië! Wij zijn een groot fan van de Siciliaanse wijnen en dat steken wij niet onder stoelen of banken. Dit is niet vanzelf gekomen, want lang hadden de Siciliaanse wijnen een twijfelachtige reputatie. Tot diep in de jaren tachtig was de visie van de Siciliaanse wijnboeren simpel: massa! Sicilië produceerde vooral veel, waar weinig naar de kwaliteit werd gekeken. Gelukkig is daar verandering in gekomen en werd eer flink geïnnoveerd en geïnvesteerd. Zo goed dat de Siciliaanse wijnen inmiddels niet meer weg zijn te denken. Een van de mooiste producenten is de familie Candoni, die samen met de familie De Zan, heerlijke wijnen weet te maken.

De wijnen van Candoni

De wijnen van Candoni worden geproduceerd door twee families, die dankzij een duurzame relatie al meer dan een halve eeuw samen werken. De krachten van de familie de Candoni en de familie De Zan, halen het beste in elkaar naar boven. Zo hebben wijngaarden in verschillende wijngebieden in Italië, waarvan die in het Zuiden van Sicilië het meeste uitspringen. Hier wordt onder andere de held van de Italiaanse wijnen verbouwd: de Pinot Grigio, die dankzij het unieke klimaat wat heerst op Sicilië en bijzondere wijn weet te creëren.

Biologische wijnen uit Italië

Het familiegevoel hoe de wijnen van Candoni worden gemaakt, komt ook goed tot uiting in de geur en de smaak van de wijnen. Kijk nou eens naar deze voortreffelijke Pinot Grigio; ideaal om uit te schenken tijdens een samenkomst van de familie. Allemaal een glas Candoni Organic Pinot Grigio in de hand en proosten op het leven. Verrassend veel smaak waarin aroma’s zoals citrus, geroosterde amandelen en walnoten de boventoon vormen. Een pure Pinot Grigio welke haast perfect inzetbaar is voor het aperitief. Verfrissend, harmonieus en uitermate goed uitgebalanceerd: dat is Candoni Organic Pinot Grigio.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Candoni Organic Pinot Noir

 • Italie - 2020
 • Pinot Noir

11,49

Per fles: € 11,49
Alleen per 6 flessen te bestellen

Candoni Organic Pinot Grigio

 • Italie - 2022
 • Pinot Grigio

11,49

Per fles: € 11,49
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95