PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Cascina Garitina Firina Barbera d Asti

Cascina Garitina Firina Barbera d Asti
9,29
    Per 6 flessen:€ 9,29 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Cascina Garitina Firina Barbera d Asti

Wat is het mooiste wijngebied ter wereld? Een oeverloze discussie waar weinigen het antwoord op weten te geven. Is het de klassieke Bordeaux of de geliefde Bourgogne. Is het Toscane, met haar heerlijke Chianti wijnen. Wellicht Rioja? Misschien een van de nieuwelingen zoals Marlborough, Mendoza of Napa Valley? Als je het ons vraagt kunnen wij je een duidelijk antwoord geven. We gaan naar het thuis van de Barolo wijnen. De regio die de meeste DOC en DOCG classificaties heeft (Italiaanse dus!), de regio die de basis vormt voor de koningswijnen van Italië en tevens de thuisbasis van deze Cascina Garitina Firina Barbera d’Asti is: Welkom in Piemonte!

De Piemontese wijnen van Cascina Garitina

Piemonte is natuurlijk de bakermat van de Nebbiolo druif en de daaruit voortkomende Barolo wijnen. Echter heeft Piemonte nog een troef in handen: Barbera. De Barbera wijn afkomstig rondom het beroemde dorpje Asti heeft de classificatie Barbera d’Asti, net zoals deze Cascina Garitina Firina Barbera d’Asti.

Deze Cascina Garitina Firina Barbera d’Asti is van het familiehuis Cascina Garitina. De oprichting dateert rond 1900, maar de exacte datum is helaas onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat zij de laatste decennia furore hebben gemaakt met hun voortreffelijke Barbera wijnen. De laatste jaren is volop geïnvesteerd in de wijngaarden, wat heeft geresulteerd in oogverblindende wijnen waar de tradities eenvoudig worden gecombineerd met de hedendaagse technieken.

Cascina Garitina Firina Barbera d’Asti wijn kopen

Door de inspanningen die de familie achter wijnhuis Cascina Garitina heeft uitgeoefend, zijn de Barbera druiven van optimale kwaliteit. Dat is tevens het geheim van deze Cascina Garitina Firina Barbera d’Asti. Een elegante smaak waar de kenmerkende aroma’s van een Barbera d’asti naar boven komen; frisse granaatappel, viooltje in de lente en opgereten vanillestokjes. Een verfijnde combinatie die jouw liefde voor de Piemontese wijnen alleen maar verder voedt.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

9,29

Per fles: € 9,29
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2023
  • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95