PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Caze Blanque Chardonnay

Caze Blanque Chardonnay
9,49
  Per fles:€ 9,49

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 11 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Caze Blanque Chardonnay

Chardonnay; wie houdt er nou niet van. Deze toegankelijk doch krachtige witte druif heeft haast een soort van cultstatus weten te vergaren onder wijnliefhebbers. De Chardonnay werd ooit groot in de Bourgogne, waar zij in staat was om grootse daden te verrichten. Inmiddels is de chardonnay druif gedurende de vele eeuwen uitgewaaierd over de hele wereld: van Australië tot Californië en van Argentinië tot Zuid-Afrika. Op elk werelddeel heeft zij zich laten gelden. Maar ook binnen de Franse grenzen blijkt zij nog in staat om te verrassen, zoals het geval is bij deze Case Blanque: een puur stukje vakmanschap.

Een witte wijn uit Frankrijk

Hoewel de Chardonnay ooit is begonnen in de Bourgogne, vind je haar terug in alle Franse wijngebieden van naam. Zo ook in het zuiden van Frankrijk. In de Languedoc-Roussillon weet zij prachtige wijnen te maken; de Limoux wijnen zijn legendarisch. Echter besloot de wijnmaker van Caze Blanque om meer richting het westen te gaan; met de Atlantische Zee in de rug, groeien ook de wijnranken vol chardonnay druiven hier vol plezier. Een totaal andere stijl die wij normaal gewend zijn van de chardonnay maar zeker niet minder in de kwaliteit.

Hoe smaakt Caze Blanque Chardonnay

Met een chardonnay wijn kun je altijd iemand verblijden. Of je nou een volle, dikke en romige wijn wenst of een witte wijn waar het tropisch fruit vanaf spuit: Chardonnay is altijd een goed idee. Met deze gedachte is Caze Blanque Chardonnay ontwikkelt: een uitgesproken glas maar met het behoudt van het toegankelijke waar de chardonnay zo om bekend staat. Zowel in de geur als in de smaak heeft de wijnmaker zich goed aan de opdracht gehouden. Naast verse citrusvruchten is het ook Conference peer, meloen en rode appel wat de klok slaat: verfrissend met een tropische touch. Juist hierom is Caze Blanque ontzettend goed inzetbaar bij bijvoorbeeld het aperitief.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Caze Blanque Merlot

 • Frankrijk - 2020
 • Merlot

8,49

Per fles: € 8,49

Caze Blanque Chardonnay

 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

9,49

Per fles: € 9,49

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95