PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.303 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Cedar Rock Cabernet Sauvignon

Cedar Rock Cabernet Sauvignon
17,25
  Per fles:€ 17,25

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Gratis verzending met PostNL bij 6 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Cedar Rock Cabernet Sauvignon

De Cabernet Sauvignon vindt haar oorsprong in de Bordeaux. Maar inmiddels staat Cabernet Sauvignon niet meer synoniem voor boerse, klassieke wijnen uit dit toonaangevende wijngebied - kijk maar eens naar de Californische wijngaarden, waar zij inmiddels vast voet aan de grond heeft. En met veel succes getuige de kwaliteit van Cedar Rock Cabernet Sauvignon.

Een Californische rode wijn

Sleutelfiguur van de introductie van de Cabernet Sauvignon in ‘The Sunny State’ is Robert Mondavi, die grote successen wist te boeken. Inmiddels heeft ieder wijnhuis wat maar iets betekent voor de Californische wijnbouw de Cabernet Sauvignon aangeplant op de wijngaarden. Zo ook Cedar Rock. Deze wijngaarden liggen wat noordelijker en relatief dichtbij de kust. Hierdoor is het iets frisser dan bijvoorbeeld in het centrale gedeelte van Californië. Hierdoor kan de Cabernet Sauvignon, in combinatie met de eeuwigdurende zonneschijn, een ideaal groeiproces bereiken. En dat heeft duidelijk haar invloed op de uiteindelijke geur en smaak van de Cedar Rock Cabernet Sauvignon.

Cedar Rock doet er alles aan om van Cedar Rock Cabernet Sauvignon een perfecte wijn te maken. Dit begint al op de wijngaarden. Zo laat de wijnmaker de druiven groeien volgens de California Sustainable Winegrowing procedure. Zo krijg je niet alleen een fantastische wijn; het is ook nog eens beter voor het milieu. Na de oogst, de persing en de vergisting krijgt het sap haar uniek houtlagering, welke het fijne karakter bepaald van Cedar Rock Cabernet Sauvignon.

Indrukken van Cedar Rock Cabernet Sauvignon

De lengte van de houtlagering is een groot geheim van de wijnmaker. Een ding weten we wel zeker; zij zorgt voor de spetterende geur en smaak van Cedar Rock Cabernet Sauvignon. Veel rood fruit in de neus waar een zweem van vanille duidelijk naar boven komt. Iets kruidigs dient zich ook aan. Maar wat proef je nu? - iets van warme kersen. Telkens weer worden we verwend door weelderige tonen waardoor, fijn tannines, pepertjes, getoast eiken, kleine aardbeien, gedroogde kruiden en zwoele karamel.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Cedar Rock Cabernet Sauvignon

 • Amerika - 2020
 • Cabernet Sauvignon

17,25

Per fles: € 17,25

Cedar Rock Chardonnay

 • Amerika - 2020
 • Chardonnay

17,25

Per fles: € 17,25

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99