PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Champagne R Gerbaux L'Epicurien Brut

Champagne R Gerbaux L'Epicurien Brut
31,95
    Per fles:€ 31,95

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 4 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Champagne R Gerbaux L'Epicurien Brut

Wij spelen eigenlijk vals, want onze vinologen zijn stapelgek op champagne. Alleen al om die reden krijgt Champagne R Gerbaux bij ons al een streepje voor. Maar eigenlijk maakt de liefde voor champagne ons zeer kieskeurig wat betreft deze mousserende wijnen uit Frankrijk. Gelukkig heeft Chapagne R Gerbaux ons hart veroverd. Het is een betrekkelijk jong champagnehuis. Waar grote huizen vaak uit de 18e of 19e eeuw komen, werd Champagne R Gerbaux ‘pas’ een eeuw geleden opgericht, in Vallee de la Marne, genoemd naar de gelijknamige rivier.

De Champagne van R Gerbaux

R Gerbaux champagne is een echt familiebedrijf, welke nog steeds in handen is van diezelfde familie. En puik stukje vakwerk waar wij honderd jaar na de oprichting nog steeds van mogen genieten. Momenteel wordt het champagnehuis geleid door de vierde generatie, Juliette en Pieter. Het huis heeft maar liefst 10.7 hectare wijngaarden in eigen bezit, wat zelfs in het champagnegebied een unicum is, Veel grote wijnhuizen hebben duurzame contracten met lokale wijnboeren en produceren slechts een klein gedeelte van de druiven zelf. Bij Champagne R Gerbaux is alles in eigen beheer wat de kwaliteit van haar champagnes alleen maar hoger maakt.

Champagne R Gerbaux L’Epicurien Brut Champagne kopen

Deze Brut Champagne is een van de mooiste in ons assortiment. Een prijs-kwaliteit verhouding waar wij met jaloezie naar kijken: zo ontzettend lekker. Het is een blend van de drie druivenrassen die kenmerkend zijn voor de champagne streek: Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. De oogst wordt handmatig binnengehaald van de eigen wijngaarden en na de persing rijpt deze hoogwaardige champagne maar liefst 5 jaar op haar eigen lie. Vele andere champagne rijpen aanzienlijk minder, wat de complexiteit van Champagne R Gerbaux L’Epicurien Brut alleen maar mooier wordt. De geur en smaak van witte bloemen, acacia, gebrande hazelnoten en cookie dough vallen op. Maar er is meer. Vers gebakken briochebrood. Zachte abrikozen en verse perziken en overduidelijk citrus. Een champagne om je vingers bij af te likken.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Champagne R Gerbaux L'Epicurien Brut

  • Frankrijk
  • Chardonnay , Meunier, Pinot Noir

31,95

Per fles: € 31,95

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2021
  • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

  • Frankrijk - 2022
  • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

  • Amerika - 2023
  • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95