PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.356 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois
18,89
  Per 6 flessen:€ 18,89 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 6 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois

Op zoek naar een klassieke Franse rode wijn? Stop met zoeken. Met Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois heb je de absolute top van de Bordeaux te pakken; voor een prijs die naar onze mening perfect is. Geniet van de Franse wijntraditie en ga lekker genieten van deze Haut Medoc wijn.

De Bordeaux wijn van Chateau Beaumont

De Bordeaux is misschien wel de bakermat van alle wijnen. Hier begon het allemaal. Al eeuwenlang wordt er hier wijn gemaakt en zijn zij verantwoordelijk voor de grote successen voorbij de landsgrenzen. Zo was het de beroemde familie Rothschild die de wijngaarden in Chili aanplantte en stonden de wijnboeren uit de Bordeaux aan de wieg van de Spaanse wijnregio Rioja. Ondanks dat hebben de wijnen uit de Bordeaux altijd hun eigen karakter weten te behouden, zo ook goed te ontdekken is bij Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois.

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois is afkomstig uit de Haut Medoc, een deelgebied van de Bordeaux. Het is het noord-westelijke gedeelte, welke als het ware een schiereiland is. Met in het oosten de rivier de Garonne en in het westen de Golf van Biskaje, zijn de omstandigheden hier misschien nog beter dan in de rest van de Bordeaux. Dit verklaard het grote succes van Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois.

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois wijn bestellen

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois is een trio van Merlot, Cabernet Sauvignon en de kleine, doch pittige Petit Verdot. Gedurende twee weken lang wordt de oogst binnengehaald. Dankzij het klimaat in de Haut Medoc krijgen de druiven veel intensiteit. Trek die fles maar eens open: veel fruit in de vorm van cassis, bramen, bessen en iets van wilde bosaardbeien. Dankzij de petit Verdot krijgt Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois toch een bittertje en kruidje in de afdronk, waardoor deze rode wijn nooit gaat vervelen.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Chateau Beaumont Haut Medoc Cru Bourgeois

 • Frankrijk - 2020
 • Cabernet Sauvignon, Merlot , Petit Verdot

18,89

Per fles: € 18,89
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95