PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.298 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Chateau Des Eyssards Sauvignon Blanc Semillon

Chateau Des Eyssards Sauvignon Blanc Semillon
8,95
  Per 6 flessen:€ 8,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 18 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Chateau Des Eyssards Sauvignon Blanc Semillon

Voor deze witte wijn reizen we af naar het zuiden van Frankrijk om precies te zijn naar het wijngebied de Bergerac. Daar staat namelijk het wijnhuis van de familie Cuisset die de mooist wijnen maken uit het gebied. Vandaag de dag is Pascal Cuisset samen met zijn vader en broer verantwoordelijk voor de gehele gang van zaken. En dat doet de familie met veel plezier en wijnmaker Pascal wordt dan ook gezien als één van de meest getalenteerde wijnmakers uit het gebied. Hiervoor heeft hij al vaak een internationale prijzen voor mogen ontvangen. En ja wij geven Chateau Des Eyssards ook een gouden medaille want wat zijn de wijnen prachtig.

De oogst van de Sauvignon Blanc en Semillon

De wijngaarden van Chateau Des Eyssards zijn al tientallen jaren oud en geven Pascal de mooiste oogsten van de afgelopen jaren. De ligging in het Bergerac gebied is perfect met veel zon uren en natuurlijke koelte door de wind. Deze verhouding is echt fantastisch en de druiven groeien gelijkmatig op en behouden hun frisheid. Voor deze witte wijn van Chateau Des Eyssards wordt er gebruik gemaakt van negentig procent Sauvignon Blanc met daarbij wat toevoeging van de Semillon. Dat bleek een succes in de Bergerac want meerdere wijnhuizen hebben deze nieuwe blend van Chateau Des Eyssards opgepakt.

De geur en smaak van de witte Chateau Des Eyssards uit de Bergerac

Als de Sauvignon Blanc en Semillon druiven hun rijpheid hebben bereikt worden ze in de vroege ochtend geoogst. Dit om schade en oxidatie aan de trossen te voorkomen. De druiven bloijven koel tijdens de oogst en dat geeft weer een mooie frisse stijl aan deze witte wijn van Chateau Des Eyssards. Laten we beginnen met de mooie lichte kleur met groene schittering. Hij nodigt ons uit om even aan het glas te ruiken en dan neemt deze witte wijn je mee naar een vakantie. We ruiken prachtige aanzet van vers wit zomer fruit, knisperende tonen van citrus en verse munt blaadjes. De smaak is eveneens prachtig, mooie zachte smaak met heerlijke prikkelende tonen van wit fruit. Achter op de tong wat nuances van passievruchten en een klein beetje grapefruit. Maar wat een geweldige wijn!

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Chateau Des Eyssards Sauvignon Blanc Semillon

 • Frankrijk - 2022
 • Sauvignon Blanc, Sémillon

8,95

Per fles: € 8,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99