PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.355 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Chateau Tour St Paul Bordeaux Superieur

Chateau Tour St Paul Bordeaux Superieur
8,19
  Per 6 flessen:€ 8,19 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 18 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Chateau Tour St Paul Bordeaux Superieur

Hoewel er over de hele wereld inmiddels wijn wordt gemaakt, gaat ons hart toch nog steeds sneller kloppen van de wijnen uit de Bordeaux. De klassieke, haast traditionele wijnen hebben nog steeds een grote schare fans over de hele wereld. Met deze Bordeaux Superieur krijg je een rasechte Bordeaux wijn voor een aangename wijn.

De Bordeaux wijn van Chateau Tour St. Paul

De wereld kent honderden toonaangevende wijnregio’s. Maar de moeder der wijnregio’s is en blijft toch de Bordeaux. Het gebied waar de moderne wijnbouw ooit begon. Vroeger was wijn enkel voor de elite en onbetaalbaar voor de normale man; enkel in de voornaamst koningshuizen werd wijn geschonken. Echter door inspanningen in de Bordeaux werd wijn beschikbaar voor een grote groep consumenten. Dankzij deze inspanningen konden landen zoals Australië, Argentinië, Chili en Zuid-Afrika zich gaan ontwikkelen als echte wijnlanden.

Deze wijn is een Bordeaux Superieur. Dit betekent dat de druiven van ‘algemene’ wijngaarden komen die geen eigen herkomstbepaling hebben. Dit betekent niet dat de druiven slecht van kwaliteit zijn; integendeel. De klassiekers Merlot en Cabernet Sauvignon groeien op de betere wijngaarden, waardoor de kwaliteit misschien nog wel beter is dan hun grote broers uit de bekende wijndorpen. Oordeel zelf en schenk een glas Chateau Tour St. Paul Bordeaux Superieur voor jezelf in.

De geur en smaak van Chateau Tour St. Paul Bordeaux Superieur

De klassieke druivenrassen worden op een moderne manier vergist, maar wel met behoudt van de tradities die al eeuwenlang hier gelden. Hierdoor heeft de wijn genoeg diepgang, maar behoudt hij toch de nodige frisheid, waardoor de geur en de smaak mooi toegankelijk is. Wat meteen opvallend is het kruidige karakter, welke zich manifesteert als een kriebeltje in de neus. Op de tong een tsunami aan rijp fruit, gecombineerd met de dikheid van verse jam. Toch is Chateau Tour St. Paul Bordeaux Superieur verrassend krachtig in de afdronk.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Chateau Tour St Paul Bordeaux Superieur

 • Frankrijk - 2018
 • Cabernet Sauvignon, Merlot

8,19

Per fles: € 8,19
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95