PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.300 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Chevancy Reserve Merlot Cabernet

Chevancy Reserve Merlot Cabernet
9,95
  Per 6 flessen:€ 9,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Chevancy Reserve Merlot Cabernet

Deze rode wijn van Chevancy is de ultieme belichaming van een geweldige wijn uit de Languedoc Roussillon. Een perfecte wijn waar wij geen genoeg van kunnen krijgen. Met twee internationale allrounders in de hoofdrol, de merlot en de cabernet sauvignon, kan het ook niet anders dat je na een slok van deze Chevancy Reserve een glimlach op je gezicht krijgt.

Deze heerlijke wijn kwamen wij tegen op een van onze wijnreizen. Tijdens deze reis waren wij op ontdekkingstocht in de Languedoc-Roussillon, een gigantisch wijngebied in het zuiden van Frankrijk, grofweg gelegen tussen Montpellier en de Pyreneeën. In dit wijngebied wordt al eeuwenlang wijn gemaakt, echter was de kwaliteit vaak ondermaats. Gelukkig is er de laatste jaren volop geïnvesteerd in de wijngaarden, en behoren de wijnen uit de Languedoc-Roussillon tegenwoordig tot de top van de Franse wijnen.

De rode wijn van Chevancy

Chevancy Reserve Merlot Cabernet wordt geproduceerd door een wijn coöperatie. In deze coöperatie besloten enkele lokale wijnboeren de handen ineen te slaan; door samen te werken kun je niet alleen schaalvergroting toepassen, de kwaliteit gaat daarmee ook omhoog. Dit verklaart meteen de torenhoge kwaliteit waar deze Chevancy Reserve Merlot Cabernet van geniet. Voor deze wijn heeft men tevens gebruik gemaakt van de twee bekendste blauwe druivenrassen; de merlot en de cabernet sauvignon. Wellicht lijken deze rassen elkaars tegenpolen, maar niets is minder waar. Zodra ze samen worden gevoegd, weten ze een verbluffend boeket neer te zetten waar men nog vaak over napraat.

Indrukken van Chevancy Merlot Cabernet

Na de oogst van de druiven, welke onder streng toezicht plaats vindt, worden de druiven geperst en vergist. Door ze in precies de juiste verhoudingen te blenden, krijg je een prachtige rode wijn. Deze wijn strooit met gulle nuances van vanille, kersen, frambozen en zwarte bessen. Ondanks het enorm fruitige karakter is Chevancy Merlot Cabernet heerlijk warm en zwoel van geur en smaak.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Chevancy Reserve Chardonnay

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per fles: € 9,95

Chevancy Reserve Merlot Cabernet

 • Frankrijk - 2020
 • Cabernet Sauvignon, Merlot

9,95

Per fles: € 9,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99