PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Clarendelle By Haut Brion Saint Emilion

Clarendelle By Haut Brion Saint Emilion
29,75
  Per fles:€ 29,75

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 4 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Clarendelle By Haut Brion Saint Emilion

Echt deze rode wijn Clarendelle By Haut Brion uit de Saint Emilion heeft zo veel indruk gemaakt! Heel ons team was verbaast over de mooie klassieke tonen in deze rode wijn uit de Saint Emilion. We wisten dat we te maken hadden met een bijzonder stukje vakmanschap waar grootmacht Chateau Haut Brion invloed in heeft. Want de wijnen van Clarendelle worden gemaakt met de grote mannen van Chateau Haut Brion, dit is ook terug te vinden op het mooie etiket van deze Saint Emilion. Clarence Dillon Wines beheert de productie en marketing van de Clarendelle wijnen. Deze naam is geïnspireerd op die van Clarence Dillon en heeft de missie gekregen om de erfenis van perfectie op te volgen die deze geweldige man aan zijn familie heeft nagelaten.

De oude wijngaard van Clarendelle in de Saint Emilion

Midden in het welbekende wijngebied Saint Emilion staan de oude ranken van Clarendelle. Door lange opvoeding en heel veel werk te hebben verricht in de wijngaarden is de wijngaard klaar om top oogsten te geven. Ook dit oogstjaar was het weer een feest en gaven de ranken de mooiste Merlot en Cabernet Franc druiven. Deze twee druifsoorten voeden deze rode wijn en worden geheel met de hand geoogst. Met de hoogste precisie en vakmanschap worden de druiven binnen gehaald. Waarna ze een lange houtlagering van wel 36 maanden staan te wachten in de kelders van Clarendelle. Een deel van het gebruikte eiken is nieuw en dat geeft deze rode Saint Emilion nog meer body en structuur. Het eind resultaat is dan ook fenomenaal.

De geur en smaak van de Clarendelle Saint Emilion

De fles zelf is al zeer statig en geeft aan dat we te maken hebben met een snoepje uit de Saint Emilion. Nou dat snoepje wordt een hele taart want wat is deze rode wijn uitmuntend. In de geur een breed scala aan geuren van onder andere rijpe kers, pruim en wat vijgen. Laat u de wijn goed ademen dan geeft hij ook nuances van lichte kruiden, wat vanille en bloemengeuren. De smaak is een typische Saint Emilion, erg zacht op de tong met een mooie aanwezigheid van zwart fruit. In de smaak geeft hij ook tonen van verfijnde kruiden, cacao en mooie elegante tannines die veel lengte geven aan deze rode Clarendelle Saint Emilion.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Clarendelle By Haut Brion Wit

 • Frankrijk - 2022
 • Muscadelle, Sauvignon Blanc, Sémillon

18,95

Per fles: € 18,95

Clarendelle By Haut Brion Bordeaux

 • Frankrijk - 2016
 • Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot

18,95

Per fles: € 18,95

Clarendelle By Haut Brion Medoc

 • Frankrijk - 2018
 • Cabernet Sauvignon, Merlot

23,49

Per fles: € 23,49

Clarendelle By Haut Brion Saint Emilion

 • Frankrijk - 2019
 • Cabernet Franc, Merlot

29,75

Per fles: € 29,75

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95