PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.356 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Pink Valley Coteaux d'Aix en Provence Rose

Pink Valley Coteaux d'Aix en Provence Rose
12,25
  Per fles:€ 12,25

Helaas is dit product momenteel niet leverbaar.

Gratis verzending met PostNL bij 9 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Pink Valley Coteaux d'Aix en Provence Rose

Dit is echt de Parel uit AIX en Provence, een wijn gemaakt in de mooiste wijnvallei van Frankrijk en genaamd de Pink Valley. Toen we in parijs deze rosé voor het eerst proefde waren we direct verkocht. We dachten bij ons zelf waarom heeft niemand deze parel ontdekt. We ontdekte dat Familie Oddo de wijnmaker was van deze rose en toen gingen alle alarm bellen af, wordt deze rose gemaakt door de top wijnmaker van famailie Oddo, ja is het antwoord.

Pink Valley Rosé wijn

De wijnmaker voor Pink Valley heeft een zeer indrukwekkende CV. Hij wist wijn te maken in de nieuwe wereld zoals Zuid-Afrika, Californië en Argentinië. Echter ging hij vijftien jaar geleden terug naar zijn roots: de Provence. Hij vond een verlaten domein, waar hij meteen de potentie in zag. Gelegen aan de voet van de Alpilles, richtte hij zijn eigen wijnhuis op: The Vallon des Glauges.

De Rosé wijn uit de Provence

Deze Pink Valley Provence rose heeft zich ontwikkeld tot een ware autoriteit op het gebied van rosé wijnen. Sommeliers, vinologen en wijnrecensenten zijn het over veel dingen oneens, maar dat de Provence de beste rosé maakt is iets waar consensus over bereikt is. Alle omstandigheden zijn ideaal om deze verfrissende wijnen te creëren. Alleen al met die gedachte wist Pink Valley Coteaux d’Aix en Provence Rose ons hart te veroveren.

Pink Valley Coteaux d’Aix en Provence Rose wijn kopen

Gesitueerd precies tussen Marseille en Avignon in - in een spetterende vallei - zijn de omstandigheden voor de druiven perfect. Je vind er alle klassieke druivenrassen uit de Provence, waarbij de Cinsault, Grenache Noir en Syrah de boventoon vormen. Niet geheel toevallig zorgt dit trio ook voor de sensationele smaak van Pink Valley Coteaux d’Aix en Provence Rose.

Indrukken van Pink Valley Coteaux d’Aix en Provence Rose

Dankzij het onuitputtelijke talent van de wijnmaker van familie oddo kunnen we ons voorbereiden op een excellent glas wijn. De vergisting en vinificatie van de mooie trossen gebeurd secuur en geduldig - alles wordt er aan gedaan om de kwaliteit perfectie te laten benaderen. Pink Valley Rosé is een aangename afwisseling van frisheid, fruit en kruid in zich. Uitgebalanceerd tot de laatste slok. Het begint met verfrissend fruit zoals grapefruit en limoenen. Al snel klopt het rood fruit aan en weet jouw smaakpapillen goed te imponeren. In de afdronk proef je een verfijnd kruidje en is zelfs iets van Provençaals lavendel te herleiden. Een nieuwe nummer 1 om dit jaar van te gaan genieten!

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Pink Valley Coteaux d'Aix en Provence Rose

 • Frankrijk - 2023
 • Cinsault, Grenache Noir, Syrah

12,25

Per fles: € 12,25

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95