PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

The Fishwives Club Sauvignon Blanc

The Fishwives Club Sauvignon Blanc
8,79
  Per fles:€ 8,79

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

The Fishwives Club Sauvignon Blanc

The Fishwives Club Sauvignon Blanc uit de Western Cape in Zuid-Afrika is meer dan zomaar een wijn; het is een ervaring. Met een aroma dat doet denken aan de frisheid van een Granny Smith appel, biedt deze stuivende witte wijn een onmiddellijke verfrissing bij elke slok. Wanneer je de kristalheldere vloeistof proeft, realiseer je je waarom The Fishwives Club Sauvignon Blanc zo begeerd is - het is een harmonie van sappigheid, frisheid en verleiding vanaf de eerste druppel.

De inspirerende reis van The Fishwives Club

Het ontstaan van The Fishwives Club is niets minder dan inspirerend. Patrick Robertson, de visionaire oprichter, ervoer de donkerste tijden toen hij alles verloor. Maar het lot had een zilveren voering toen hij twee Nederlandse jongedames ontmoette, die hem een nieuw pad lieten zien vol met dromen en mogelijkheden. Deze hernieuwde hoop culmineerde in de creatie van The Fishwives Club - een viering van goed leven, prachtige wijnen en onvergetelijke momenten. Samen met zijn partner Ed Thomas zet Patrick zijn artistieke visie en passie voor wijn voort, wat heeft geleid tot de creatie van The Fishwives Club Sauvignon Blanc, afkomstig uit de begeerde Constantia-regio, een plek waar zee en terroir samenkomen in perfecte harmonie.

Een symfonie van aroma's: The Fishwives Club Sauvignon Blanc

Zodra de fles The Fishwives Club Sauvignon Blanc wordt ontkurkt, wordt je begroet door een boeket dat even levendig is als de verhalen die het vertegenwoordigt. De aroma's van tropisch fruit gecombineerd met de frisse geur van groene appels maken het tot een absolute favoriet. Maar het is niet alleen de geur die dit zo'n bijzonder glas wijn maakt. Elke slok van The Fishwives Club Sauvignon Blanc, afkomstig uit de Stellenbosch-regio, is een eerbetoon aan de rijke tradities van de Zuid-Afrikaanse wijnbouw. Het is niet alleen een heerlijke wijn om te drinken, maar ook om te ervaren, met zijn verfijnde etiket dat de rijkdom en kwaliteit ervan weerspiegelt.

Geniet optimaal van The Fishwives Club Sauvignon Blanc

The Fishwives Club Sauvignon Blanc is niet alleen een wijn; het is een gelegenheid op zich. Of je nu geniet van een aperitief, een maaltijd met zeevruchten, of een frisse salade, deze Sauvignon Blanc verhoogt elke culinaire ervaring. Maar misschien is de beste manier om van The Fishwives Club Sauvignon Blanc te genieten, in een ontspannen omgeving waar je de nuances, de smaak, en het verhaal erachter volledig kunt waarderen. Proost op de pracht van The Fishwives Club Sauvignon Blanc!

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

The Fishwives Club Chardonnay

 • Zuid-Afrika - 2022
 • Chardonnay

8,79

Per fles: € 8,79

The Fishwives Club Sauvignon Blanc

 • Zuid-Afrika - 2023
 • Sauvignon Blanc

8,79

Per fles: € 8,79

The Fishwives Club Cabernet Sauvignon

 • Zuid-Afrika - 2021
 • Cabernet Sauvignon

8,79

Per fles: € 8,79

The Fishwives Club Merlot

 • Zuid-Afrika - 2021
 • Merlot

8,79

Per fles: € 8,79

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95