PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.303 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Wijn Proeverij

Boroli Barolo Wine Experience


Wilt u een wijnproeverij op locatie dan is vanaf heden mogelijk. Wij geven namelijk een unieke Boroli Barolo Wine Experience. U wordt op de avond mee genomen naar Italie, om precies te zijn naar het noorden, naar het wijngebied Piemonte. Dit wijngebied is het mooiste en meest bekende wijngebied van Italie. De top wijn Barolo wordt hier gemaakt en daar gaan we u alles over vertellen. We geven deze Barolo Wine Experience is samenwerking met het wijnhuis Boroli.

Als we de kunst van wijn maken aan iemand kunnen overlaten, is het wel aan de Pimontese familie Boroli. In de jaren 90 besloot deze familie een nieuw project te starten en godzijdank hebben ze gekozen voor het produceren van wijnen. De kwaliteit is ongekend net zoals de passie en kennis van deze familie. Dag in dag uit wordt niets aan het toeval overgelaten en weet deze familie de glooiende Italiaanse heuvels en het ideale klimaat van Piemonte optimaal te gebruiken. Juist daarom voelt de eigenwijze Nebbiolo druif zich zo ontzettend fijn op de wijngaarden van Boroli.

Hoe gaat de wijnproeverij in zijn werk?

Op deze bijzondere avond drinkt u alle 6 hun wijnen, zelfs de topper de Baroli Barolo Brunella van €89,95 per fles. We nemen u en uw gasten mee door middel van een presentatie naar Italie. We zien video's, krijgen alle informatie van uw gastheer Nick Stalpers. Hij kan u het verhaal van de Barolo en van Boroli perfect vertellen. De wijnproeverij duurt ongeveer 2 uur waarbij u alle wijnen kunt proeven. Zie alle wijnen van Boroli op onze website, klik hier

Wat kost de Wijnproeverij van Boroli?

U kunt per proeverij met maximaal 8 deelnemers deel nemen. Of u kunt natuurlijk de proeverij 2 maal boeken, dan kunt u met maximaal 16 personen deel nemen. Dat is ook direct het maximale aantal deelnemers van deze wijn proeverij. De kosten per wijnproeverij zijn €450 euro, maar als u minimaal 48 flessen Boroli wijn besteld op deze avond zijn de kosten slechts €150 euro incl btw. Als u twee maal de proeverij boekt zijn de aantal flessen en kosten 2 maal zo hoog.

Wat regelen wij?

Wij nemen alles mee naar u toe, de presentatie, glaswerk, spitoon's, beamer enz. U zelf dient alleen wat stokbrood en of kleine hapjes te regelen. Let op, bij eventuele hapjes vernemen wij graag vooraf wat u in gedachten heeft, sommige hapjes hebben namelijk invloed op de smaak van de wijn.

Boek een wijnproeverij?

U kunt een aanvraag voor deze wijnproeverij aanvragen via info@perfectewijn.nl. Vermeldt het aantal gasten, datum en plaats in uw email. Mocht er nog ruimte zijn op deze gewenste datum krijgt u van ons een bevestiging. Na deze bevestiging krijgt u een factuur van de wijn proeverij. Deze dient 2 weken voorafgaand aan de datum te worden voldaan. Bestelt u na de proeverij minimaal 48 flessen, dan zullen wij 300 euro aan u crediteren op de bestelling.

   
PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99