PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Madame Wisdom Chardonnay California

Madame Wisdom Chardonnay California
9,95
  Per fles:€ 9,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Gratis verzending met PostNL bij 11 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Madame Wisdom Chardonnay California

In het centrale deel van California liggen de wijngaarden van de familie Wisdom. Het unieke klimaat en veel inzet van de familie draagt bij aan de kwaliteit van dit mooie wijnhuis. Het begon allemaal rond 1970 toen de heer en mevrouw Wisdom hun geluk wilde beproeven in California. Ze kochten een wijngaard en bouwde allebei aan hun eigen wijn. Madame Wisdom had een voorkeur voor Chardonnay druiven en wilde daarbij precies de juiste hoeveelheid hout lagering aan toe voegen. Nou dat is wel gelukt hoor want de wijnen van Wisdom staan bekend als uitstekend en vooral voor de prijs kwaliteit verhouding. De laatste jaren is er veel geïnvesteerd in moderne wijn maak technieken en heeft het huis vele nieuwe houten vaten gekocht. Dit alles draagt bij aan de continue kwaliteit van de witte en rode wijnen van Wisdom.

Houtlagering voor de witte wijn van Madame Wisdom

De Chardonnay druiven rijpen als geen ander, want de wijngaard krijgt veel zon uren en koelte van de nacht en wind. De koelte is erg van belang want anders zouden de Chardonnay druiven te snel rijpen. Omdat de familie Wisdom veel aandacht geeft aan hun wijngaarden is de oogst uitermate zuiver en krachtig. Deze wordt dan ook gedeeltelijk met de hand binnen gehaald en zeer streng geselecteerd. Elke tros wordt bekeken en zorgvuldig gecontroleerd. Bij de persing is het sap al dik en goud geel maar Madame Wisdom wil meer en geeft deze witte wijn een lange hout lagering. In de kelders van Wisdom liggen de eiken houten vaten dan ook prachtig opgesteld en na een lange periode is de wijn klaar om gedronken te gaan worden. En het is een feest kunnen wij u vertellen.

Vol en zeer krachtig deze Chardonnay uit California

Zodra we de fles open maken ruiken we de mooiste indrukken van de Chardonnay druif, zo noteerde wij abrikozen, tropisch fruit en een zwerm vanille. Neem een groot glas om alle geuren en smaken vrij te krijgen uit deze Madame Wisdom Chardonnay. Het goud gele sap heeft een prachtige dikke structuur. En geeft geuren van appels, citrus fruit, vanille en wat eiken hout. In de mond geeft hij een ronde en dikke smaak met indrukken van tropisch fruit, zachte kruiden en wat verse gele room. DE afdronk is lang en zeer evenwichtig.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Madame Wisdom Chardonnay California

 • Amerika - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per fles: € 9,95

Mister Wisdom Cabernet Sauvignon

 • Amerika - 2021
 • Cabernet Sauvignon, Merlot , Petite Sirah

9,95

Per fles: € 9,95

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95