PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.303 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa

Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa
5,49
  Per 6 flessen:€ 5,49 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 24 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa

Een prima Vinho Verde, zeer veel kwaliteit voor deze prijs. Op zijn allerbest wanneer hij nog wordt gedronken, maar ook nog zeer aangenaam wanneer je hem iets later drinkt. Ondanks het soms twijfelachtige karakter van een Vinho Verde wijn uit Portugal, toch goed opgebouwd en heerlijk van smaak. Op haar best in de volle zon, voornamelijk daar haar iets lagere alcoholpercentage.

Een Vinho Verde wijn uit Portugal

Vinho Verde is onlosmakelijk verbonden met de Portugese wijnbouw. Ze is, na de port, al decennialang de bekendste wijn uit dit Zuid-Europese langs. Dit prachtexemplaar is van wijnhuis Altos de Portugal, welke gespecialiseerd is in de Vinho Verde. Deze wijnstreek omvat een groot gedeelte van het noorden van Portugal. Het is vooral de Atlantische Oceaan die haar duidelijke stempel drukt op de wijngaarden. Het klimaat is milder dan de rest van Portugal en de hoeveelheid neerslag is torenhoog vergeleken met de rest van het Iberisch schiereiland. Allemaal ideaal voor het groeiproces.

Deze Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa bestaat uit twee lokale helden van de Portugese wijngaarden: de Loureiro en Trajadura. Onbekend voor de gemiddelde wijndrinker; wel meer dan de moeite waard. De druiven worden vroeg geoogst en jong vergist. Dit geeft het stuivende karakter waarmee de Vinho Verde wijnen beroemd zijn geworden.

Hoe smaakt Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa

Een Vinho Verde van prima kwaliteit. Beter dan dit in deze prijsklasse is in onze ogen niet te vinden. De wijn is toegankelijk, vriendelijk, maar geen moment saai of vervelend. Een prettige begeleider tijdens een gezellige borrel met vrienden. Licher in haar alcohol, dus je kan al beginnen in de middagzon. Het boeket van Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa is zeer levendig te noemen. Je ruikt vers gemaaid gras, op een prachtige dag in het voorjaar. Een zweem van kruisbessen en verse limoenen is goed te herkennen.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Altivo Vinho Verde Quinta Da Lixa

 • Portugal - 2021
 • Loureiro, Trajadura

5,49

Per fles: € 5,49
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-05-2024
 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99