PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

One Bottle of Chardonnay Arithmetics

One Bottle of Chardonnay Arithmetics
6,95
  Per 6 flessen:€ 6,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 18 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

One Bottle of Chardonnay Arithmetics

Hij doet zijn naam eer aan want dit is niet zo maar 'One Bottle of Chardonnay". Een wijn met zeer veel diepgang en rijkdom die is geboren in het dal van de Murray Rivier. Het wijngebied ligt ten noorden van Melbourne en staat bekend om zijn prachtige leefklimaat. Hier zijn veel wijnboeren actief. Deze witte wordt dan ook gemaakt door een coöperatie met gepassioneerde wijnboeren. De kennis van alle wijnboeren is erg groot waardoor de eerste wijn al een zeer groot succes was. Ze werken nauw samen om de prachtige wijn te maken uit Australië. Ze gaven de wijn de naam Arithmetics mee omdat het een hele berekening was hoe deze witte wijn het mooist zou uit komen. Nou dat is gelukt hoor een Chardonnay met zeer veel pit, geen wonder dat ze hem de naam One Bottle of Chardonnay hebben gegeven.

De oude Chardonnay wijngaard van Arithmetics

De coöperatie Austwine maakt al sinds 1993 de mooiste wijnen van de aangeboden druiven van de wijnboeren. En hier zijn ze trots op, er staat een geheel vernieuwde wijnmakerij waar we alle moderne technieken vinden. Hierdoor kan men van de dikke trossen een uitermate zuivere witte wijn maken. De trossen groeien op in G.I. Riverland, South Australia. Aan oude stokken met diepe wortels groeit de oogst fenomenaal en dat proeven we ook terug in de wijn. Deze witte wijn rijpt niet op eiken houten vaten waardoor de drinkbaarheid wordt vergoot, een wijn die zich gemakkelijk aanpast.

De geur en smaak van de One Bottle of Chardonnay

Bij het open maken van de fles ruiken we al een krachtige geur van tropisch fruit met daarbij indrukken van nectarine en limoen. In het glas kleurt hij als een echte volle Chardonnay, goud geel met een lichte groene schittering. Hij geurt prachtig het glas uit en geeft ons een gevoel van exotisch fruit met daarbij wat verse perziken en limoenen. De smaak is levendig en mild droog, veel rijkdom van het eerder genoemde fruit met daarbij wat mango en ananas tonen.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

One Bottle of Chardonnay Arithmetics

 • Australie - 2022
 • Chardonnay

6,95

Per fles: € 6,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

One Bottle of Shiraz Arithmetics

 • Australie - 2023
 • Shiraz

6,95

Per fles: € 6,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95