PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.356 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

One Bottle of Shiraz Arithmetics

One Bottle of Shiraz Arithmetics
6,95
  Per 6 flessen:€ 6,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 18 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

One Bottle of Shiraz Arithmetics

De grote naam achter de wijnen van Arithmetics is het wijnbedrijf Austwine, een wijnbedrijf onder leiding van Chris Nye. Dit wijnbedrijf maakt onder andere wijnen voor kleine coöperaties en is opgericht in 1993. De kennis is erg groot over de Australische wijnbouw en dat proeven we ook in deze rode One Bottle of Shiraz. De groep wijnboeren die de handen in één sloegen maken nu samen deze geweldige rode wijn van de Shiraz druif. De wijngaarden liggen verspreid over Riverland, het dal van de Murray-rivier. Hier komen tenslotte de beste wijnen vandaan! De naam Arithmetics heeft men op het etiket vermeld omdat het elk jaar een hele puzzel is om uit te rekenen hoe deze wijn moet worden gemaakt. Maar het is het wachten allemaal waard want juist daarom gaven ze deze rode wijn de naam 'One Bottle of Shiraz'.

Houtlagering voor de One Bottle of Shiraz

De druiven genieten van het perfecte klimaat wat heerst in de wijngaarden. De zon laat de druiven rijpen en de frisse wind die altijd door de wijngaarden waait geeft de juiste koelte aan de oogst. Deze mix betekend een top oogst, en wordt in de ochtend binnen gehaald. Na de persing rijpt deze One Bottle of Shiraz maar liefst een aantal maanden op eiken houten vaten. In deze periode bouwd hij kracht en souplesse op en dat is werkelijk waar fantastisch.

Vol en zeer krachtig deze One Bottle of Shiraz Arithmetics

Zodra we deze rode wijn inschenken zijn onze zintuigen geprikkeld, een prachtige diep rode kleur met een paarse rand worden door onze ogen waargenomen. Hij geurt als een volle Shiraz, namelijk veel bosbessen, kruiden en tonen van chocolade en zwarte peper. In de mond geeft hij ons een zeer warm gevoel, rijpe aanzet van het zwarte fruit met daarbij wat tonen van vanille en ceder hout. Laat deze rode wijn even door uw mond walsen en we proeven ook indrukken van kersen en natuurlijk een beetje cacao.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

One Bottle of Shiraz Arithmetics

 • Australie - 2023
 • Shiraz

6,95

Per fles: € 6,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

One Bottle of Chardonnay Arithmetics

 • Australie - 2022
 • Chardonnay

6,95

Per fles: € 6,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 30-06-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95