PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Barista Black MMXIX Pinotage

Barista Black MMXIX Pinotage
16,95
  Per 6 flessen:€ 16,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 6 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Barista Black MMXIX Pinotage

De Barista Black Pinotage is een nieuw meesterwerk van misschien wel de meest getalenteerde wijnmaker die Zuid-Afrika kent - Marc Kent. Dit multi-talent was de oprichter van Boekenhoutskloof maar blijft aan de weg timmeren met voortvarende wijnen. De wijnen van Barista behoren tot de nieuwste juweeltjes van deze wijnmaker.

De wijnen van Boekenhoutskloof

Boekenhoutskloof heeft haar basis in Franschhoek, gelegen in de Western Cape. Marc Kent heeft zich laten inspireren door de Franse wijnen - en dan met name die uit de Noordelijke Rhône. Ieder jaar bezoekt hij de wijngaarden in dit toonaangevende gebied. Dit is vooral te herleiden aan het druifgebruik op de Zuid-Afrikaanse, waar het vooral Syrah, Semillon en Cabernet Sauvignon zijn die aanwezig zijn.

De Barista wijnen uit Zuid-Afrika

Terwijl de basis van Boekenhoutskloof is gevestigd in Franschhoek, kijkt Marc Kent verder dan deze grenzen. Aan het begin van het vorige decennium trokken de wijngaarden in Swartland de aandacht van Marc. Dit wijngebied ligt meer richting het noorden en valt op doordat het er een stuk warmer is dan de wijngebieden richting de oceaan. Steeds meer wijnboeren ontdekken Swartland en in 2013 besloot Boekenhoutskloof de wijngaarden op de helling van de Kasteelberg te kopen. Een schot in de roos blijkt later, want de fijne combinatie van graniet, kwarts, leisteen en zandsteen zorgt voor een rijkelijk terroir waar de druiven ontzettend gek op zijn.

Barista Black MMXIX Pinotage wijn kopen

Barista Black MMXIX Pinotage is het paradepaardje van Barista. De Pinotage druiven werden een eeuw geleden ontwikkeld op de universiteit van Stellenbosch en hebben inmiddels het predikaat ‘nationale trots’. Dankzij het warme en droge klimaat in Swartland zorgen zij voor een onvoorspelbare maar ontzettend lekkere wijn. De 18 maanden houtlagering op barriques zorgt voor een prachtig schouwspel. Denk aan dikke pruimen en rode bessen. In de afdronk ontdek je de typische braai-kruiden die kenmerkend zijn voor de Zuid-Afrikaanse cultuur.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Barista Pinotage

 • Zuid-Afrika - 2023
 • Pinotage

8,95

Per fles: € 8,95

Barista Black MMXIX Pinotage

 • Zuid-Afrika - 2020
 • Pinotage

16,95

Per fles: € 16,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Barista Chardonnay

 • Zuid-Afrika - 2023
 • Chardonnay

8,95

Per fles: € 8,95

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95