PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.262 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Beyer Ranch Merlot

Beyer Ranch Merlot
10,95
  Per fles:€ 10,95

Vóór 16u besteld, zelfde werkdag verzonden!

Gratis verzending met PostNL bij 10 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Beyer Ranch Merlot

De grote naam achter de wijnen van Beyer Ranch is de familie Wente, en dat is geen onbekende bij de wijnkenners. De familie kocht de wijngaarden die ooit toe behoorde aan de oprichters, familie Beyer. Deze pioniers familie maakte mede de wijnen uit Californië groot en bouwde de beste wijngaarden. Door veel onderzoek en kennis verbouwde de familie Beyer de beste wijngaarden. Iedere druiven soort kreeg zijn eigen plek en hiervan plukken wij nog steeds de vruchten. Door deze geschiedenis wilde de Familie juist de naam vereeuwigen en maakt het sinds een aantal jaren wijnen van deze wijngaarden onder het label Beyer Ranch. Ook deze rode Merlot is een wijn om nooit meer te vergeten.

De oogst van de Merlot druiven

De Merlot wijngaarden liggen op wat warmere plekken in Californië waardoor de oogst perfect rijpt. De combinatie met de oude wijngaarden waarbij de bodem een soort schatkamer is geeft de trossen heel veel kracht. De passie voor de merlot was bij de familie Beyer erg groot, en dat proeven we ook terug. De zon doet haar werk en laat de druiven langzaam opgroeien waarna de oogst geheel met de hand wordt binnen gehaald. Elke tros wordt gecontroleerd voordat hij wordt geoogst en enkel de beste worden vervoerd naar Beyer Ranch. De oogst geschiet altijd in de vroege ochtend om de trossen te beschermen tegen oxidatie en kneuzingen tijden het transport. Zo behouden de Merlot druiven hun frisheid en dat proeven we weer terug in deze rijpe en zacht Merlot.

Zacht en verfijnd deze Beyer Ranch Merlot

Zodra de trossen binnen zijn gebracht wordt het sap verkregen door een zacht persing. Hierna krijgt hij een lichte maar indrukwekkende houtlagering waardoor alles samenvalt in deze rode wijn. Dat zien we al bij het inschenken van deze rode wijn, een prachtige zachte rode kleur met een paarse rand is het resultaat. Hij geurt het glas uit en geeft ons indrukken van vers rood en zwart fruit met daarbij wat lichte kruiden. Wals even met het glas en u kunt ook nuances opnemen van cacao, toffee en vanille. In de smaak is hij ontzettend zacht, we vergeleken de wijn met een warm bed waar je naar je na een vermoeide dag invalt. Mooie smaken op de tong van bramen en kersen met daarbij wat vanille en ceder. De aangename fruitigheid geeft ook aan de wangen een prettig gevoel met daarbij iets van vanille en pruimen. Wat een stukje vakwerk van de oude wijngaarden van Beyer Ranch.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Beyer Ranch Chardonnay

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

10,49

Per fles: € 10,49

Beyer Ranch Merlot

 • Amerika - 2019
 • Merlot

10,95

Per fles: € 10,95

Beyer Ranch Cabernet Sauvignon

 • Amerika - 2020
 • Cabernet Sauvignon

10,95

Per fles: € 10,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95