PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.394 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

De Muller Moscatel Anejo

De Muller Moscatel Anejo
16,95
  Per 6 flessen:€ 16,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 6 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

De Muller Moscatel Anejo

Al in het jaar 1851 werd het wijnhuis Bodegas De Muller opgericht door Don Augusto de Muller y Ruinart de Brimont. Een telg van de bekende Champagne familie uit Reims. Het wijn maken zit dus in hart en nieren en dat proeven we ook terug in deze zoete wijn de De Muller Moscatel Anejo. Het wijnhuis is opgericht in Tarragona waar ook het wijnhuis is gevestigd vlakbij de haven. De prachtige wijnkelder ligt vol met gelagerde zoete wijnen, want door het rijpen in de kelders krijgt ook deze De Muller Moscatel Anejo zijn unieke krachtige geur en smaak. De wijnen worden vandaag de dag nog steeds gemaakt volgens het solerasysteem wat ook wordt toegepast bij de mooiste sherry's. Door het vermengen van verschillende jaren en het lang laten rijpen op eiken houten fusten ontstaat er een uniek stukje vakwerk.

De oude Moscatel wijngaard van De Muller

Het totale volume van Bodegas De Muller is vandaag de dag honderd hectare waar ze verschillende wijnen maken, waaronder deze Moscatel Anejo. En wist u dat de Bodegas De Muller de leverancier is van het Vaticaan? Zo bijzonder. Het wijngebied voor deze De Muller Moscatel Anejo ligt in de noordwestelijke punt van Spanje in de provincie Tarragona. Hier is het klimaat perfect voor de Moscatel druif. Veel zonneschijn en enorme droogte geven de trossen de tijd om volledig rijp te worden. De frisse wind vanaf zee geeft de oogst de juiste verkoeling en draagt een steentje bij aan deze geweldige zoetige wijn.

Vol en zeer krachtig deze De Muller Moscatel Anejo

Door het lang laten rijpen op de eiken houten vaten is er een prachtige dessert wijn ontstaan. En dat feest begint al bij het inschenken, we zien dan een prachtige kleur van amber met een oranje schittering. Hij geurt het glas uit en geeft ons indrukken van abrikozen, gedroogde vijgen, rozijnen en natuurlijk wat vanille en honing. In de smaak een prachtige dikke structuur met veel diepgang. Rijpe smaken van zoet geel fruit met daarbij wat pruimen en abrikozen. De dikke structuur plakt aan je gehemelte en geeft ons wat specerijen en indrukken van vijgen. De lichte toast smaak van het houten fust maakt dat deze De Muller Moscatel Anejo perfect is. Serveer hem licht gekoeld want dan is hij het lekkerst.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

De Muller Moscatel Anejo

 • Spanje
 • Moscatel

16,95

Per fles: € 16,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95