PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Ademan Valdecarretas

Ademan Valdecarretas
26,95
  Per 6 flessen:€ 26,95 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 6 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Ademan Valdecarretas

Deze rode wijn is de overtreffende trap van het wijnhuis Bodegas y Vinedos Maires. Dit wijnhuis, welke pas in 2015 het levenslicht zat, laat met deze rode wijn zien waartoe het in staat is. Ze hebben ontdekt, geleerd en toegepast. Hun continue drang naar verbetering, motiveert de oprichters telkens weer om beter te worden. Zij vestigden het wijnhuis in Toro, een middelgrote stad op ongeveer een uur rijden van de Spaans-Portugese grens. Hun keuze voor wijngebied Toro is niet geheel toevallig gekozen. Net als het wijnhuis is het wijngebied nog redelijk jong en onbekend, maar beloofd het een grote in de wereld van wijn te worden.

De wijngaarden voor Ademan Valdecarretas

De wijngaarden liggen vlakbij Valdecarretas, welke direct gelegen is onder de stad Toro. Op misschien wel de mooiste wijngaarden van Toro, groeien de druiven die onderdeel worden van Ademan Valdecarretas. De druif die een hoofdrol speelt is de Tinto de Torro, die voor deze rode wijn groeit aan stokken die tot wel 85 jaar oud zijn. Hierdoor is de opbrengst laag, maar de kwaliteit astronomisch hoog. De oogst geschiedt handmatig, want alleen de mooiste trossen mogen onderdeel worden van deze fabuleuze wijn. Na de fermentatie rijpt het sap maar liefst 20 maanden op Frans eiken!

Indrukken van Ademan Valdecarretas

Een indrukwekkend staaltje vakmanschap van het wijnhuis Bodegas y Vinedos Maires. Dankzij hun investeringen en innovaties kunnen wij nu genieten van deze voortreffelijke Ademan Valdecarretas. De Tinto de Torro is hier op haar allerbest. Deze wijn speelt op eredivisie niveau en bezet de hoogste plek op het erepodium. Zodra je de wijn inschenkt, ontdek je meteen waarom. Je zintuigen draaien overuren, om de finesse van deze rode wijn te ontdekken. Je ruikt een volel geur waarin rood fruit een hoofdrol speelt. Maar onderschat de bijrollen van kruiden, geroosterd eiken en mineralen niet. De smaak is stevig, krachtig en geweldig. Superlatieven komen wij tekort. Ademan Valdecarretas is intens, uitbundig maar zijdezacht in de afdronk. Een Spaans succes, waar we geen genoeg van krijgen.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Ademan Adelia Verdejo

 • Spanje - 2022
 • Verdejo

9,95

Per fles: € 9,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Ademan Carabizal

 • Spanje - 2020
 • Tinto de Torro

12,95

Per fles: € 12,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Ademan Valdearanda

 • Spanje - 2018
 • Tinto de Torro

16,95

Per fles: € 16,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

Ademan Valdecarretas

 • Spanje - 2016
 • Tinto de Torro

26,95

Per fles: € 26,95
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95