PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Clos Bartolome Priorat

Clos Bartolome Priorat
31,50
  Per fles:€ 31,50

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 4 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Clos Bartolome Priorat

Op zoek naar een geweldig glas Spaanse wijn uit Priorat? Stop met zoeken! Clos Bartolome, afkomstig van wijnhuis Celler Bartolome, is jouw favoriete wijn. Een Priorat wijn die alle kenmerken van een goed glas Priorat belichaamt. Stevigheid, intensiteit, pittigheid: Clos Bartolome heeft alles. Ervaar zelf het vakmanschap van deze Spanjaard en koop snel jouw favoriet uit Priorat.

De wijnen van Celler Bartolome

De wijnen uit de Priorat zijn pas een vrij recente ontdekking binnen de Spaanse wijnen. Priorat wordt beschouwd als een van de meest onbereikbare, droge en kale gebieden van Spanje: lang werd gedacht dat wijnbouw nauwelijks toepasbaar was. Slechts mondjesmaat konden hier druiven groeien. Echter besloten de lokale wijnboeren te gaan investeren en met de huidige technieken wisten de wijnen uit Priorat ineens te floreren. Onder ander dankzij de inzet van Celler Bartolome, zijn de wijnen uit Priorat niet meer weg te slaan.

Ondanks dat de Priorat wijnen pas een recente ontdekking zijn, hebben de wijnranken van Clos Bartolome aan een oude leeftijd. De wijnstokken beginnen op zo’n leeftijd van veertig jaar, maar er zijn uitschieters die de tachtig jaar makkelijk weten te bereiken. Opvallend is de aanplant van de druiven. Geen Spanjaarden zoals Garnacha of Tempranillo, maar de Grenache en de Carignan; twee druiven met van oorsprong een Franse inslag, maar toch van onschatbare waarde zijn voor de Priorat wijnen.

Indrukken van Clos Bartolome Priorat

Met een (bijna) evenwichtige blend van Grenache en Carignan, hebben we een fantastische rode wijn in handen. De wijn is doordrenkt van stevige en krachtige tonen: donker fruit, pittig eiken, duidelijk mineralen en opvallend balsamico. Een glas rode wijn die zeker niet verveeld. Elk slok is een fijn Spaans feestje waarvan je wenst dat ‘ie nooit eindigt.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Clos Bartolome Blanc Priorat

 • Spanje - 2021
 • Grenache Blanc, Macabeo

29,75

Per fles: € 29,75

Clos Bartolome Priorat

 • Spanje - 2019
 • Carignan, Grenache Noir

31,50

Per fles: € 31,50

Celler Bartolome Primitiu de Bellmunt

 • Spanje - 2019
 • Carignan, Grenache Noir

58,25

Per fles: € 58,25

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95