PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.164 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Dalrymple Pinot Noir

Dalrymple Pinot Noir
31,95
  Per fles:€ 31,95

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 4 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief

Dalrymple Pinot Noir

Een bijzonderheid. Een uniek glas wijn. Dalrymple Pinot Noir is een rode wijn die je niet zomaar tegen komt. Deze Pinot Noir is technisch gezien van Australische makelij. Maar dit glas Australische rode wijn komt niet van een van de bekende wijngebieden die Australië te bieden heeft. De oorsprong van deze prachtige Pinot Noir is namelijk Pipers Valley, een piepklein wijnstadje in het Noorden van Tasmanie. Juist, je leest het goed: Tasmanië. Het kleine eiland ten Zuid-oosten van Australië. Als deze Dalrymple bijzondere rode wijn is, dan weten wij het ook niet. Een unicum, en wat je niet vaak tegenkomt.

De beste wijn van Pinot Noir van Dalrymple

Hoewel er nauwelijks wijnen afkomstig zijn van Tasmanië, heeft het een ideaal klimaat voor de druiven. Het klimaat is te vergelijken met het noord- en midden franse klimaat. In dit gematigde klimaat groeien vooral chardonnay en dus de Pinot Noir. Twee druivensoorten die zeer goed gedijen op de wijnvelden van Dalrymple.

Bij Dalrymple is het motto: het glas is half vol. Deze Pinot Noir is daarin geen uitzondering. Aangenaam, liefdevol en elegant. Zomaar wat steekwoorden die uitstekend bij deze Dalrymple Pinot Noir passen. Het is een bijzonder glas waar je verliefd op wordt. Het begint allemaal met de geur. Dit is niet zomaar een wijn, dit is fantastisch. Vele geuren komen je neus tegemoet. Je ruikt bosbessen, cranberries en cassis. Maar het vriendelijke, kruidige karakter, waar de Pinot Noir om bekend staat, komt ook duidelijk naar boven in deze wijn van Dalrymple. De geur ontwikkelt en er komen complexe geuren ten tonele. Denk aan drop en iets van zwarte olijven. Delicaat en elegant. Wij kunnen niet wachten om een slok te nemen.

De rode wijn uit Tasmanië

Wanneer je een slok neemt voelt het al bijzonder. Want zeg nou eens eerlijk: je drinkt niet dagelijks een glas rode wijn uit Tasmanië. Laat staan een Tasmaanse wijn van zo’n hoge kwaliteit! Rijp fruit vormt de basis in het complexe smaakpallet. Ondanks de verscheidenheid aan diverse geuren en smaken, blijft Dalrymple licht en fris in de smaak. De zuurgraad is uitgebalanceerd en niet te aanwezig. Het kruidige proef je subtiel op het puntje van je tong. Een fantastische rode wijn. Een aanrader. Een uniek glas uit Tasmanie!

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Dalrymple Cave Block Chardonnay

 • Australie - 2021
 • Chardonnay

31,95

Per fles: € 31,95

Dalrymple Pinot Noir

 • Australie - 2022
 • Pinot Noir

31,95

Per fles: € 31,95

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

SEDA Monastrell Vina Viejas

 • Spanje - 2021
 • Monastrell

6,95

Per fles: € 6,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 11,95

Sideways Sauvignon Blanc

 • NU 24.65% KORTING
  t/m 28-02-2024
 • Zuid-Afrika - 2022
 • Sauvignon Blanc

5,99

Per fles: € 7,95 NU: € 5,99