PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.404 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Danielle de L'Ansee Touraine Sauvignon Blanc

Danielle de L'Ansee Touraine Sauvignon Blanc
9,99
  Per fles:€ 9,99

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 11 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Danielle de L'Ansee Touraine Sauvignon Blanc

Echt ongelooflijk, maar dan echt ongelooflijk wat een weergaloze witte wijn uit de Loire. Dat vinden wij niet alleen want deze Danielle de L'Ansee Sauvignon Blanc is de huis wijn van een twee sterren restaurant in...... Welke dat is mogen wij helaas niet vertellen, wel mogen wij van de daken schreeuwen hoe mooi deze witte wijn is. Met je ogen dicht dachten wij aan een mooie Sancerre, dat geeft al een klein beetje aan hoe mooi deze wijn is. De Sauvignon Blanc druiven zijn afkomstig van een zeer oude wijngaard in de Loire. De dikke stammen geven de Sauvignon Blanc druiven echt hele bijzondere eigenschappen. Dat komt mede door de ligging van de wijngaarden, door veel zonneschijn en koelere nachten rijpen de Sauvignon Blanc druiven rustig en vredig. De frisse wind geeft de druiven de juiste verfrissing tijdens de warme middagen. Een uniek klimaat waarbij deze wijn volledig tot zijn recht komt.

De oogst van de Danielle de L'Ansee Sauvignon Blanc

Bij de ideale rijpheid worden de druiven binnen gehaald en zeer streng op sorteertafels uitgesorteerd. Alle trossen waarbij oneffenheden worden aangetroffen worden eruit gehaald. Zo blijven enkel de beste trossen over en dat vertaald zich in de mooie zuivere stijl van deze witte wijn. Omdat de wijngaard is gelegen bij de oevers van de Cher, in het hart van de appellatie Touraine hebben de druiven heel veel mineralen eigenschappen maar ook mooie fruit nuances.

De geur en smaak van de Danielle de L'Ansee Touraine

Zodra de dop open gaat van deze witte Danielle de L'Ansee Touraine stuift de mooie geur direct naar al onze zintuigen. Mooie prikkels van Granny Smith appels, verse munt bladeren, citrus fruit en wat grapefruit. Tijdens het inschenken ziet u een mooie lichte kleur met groene schittering wat een kenmerk is voor een top wijn uit de Val de Loire. Wals met het glas en deze witte wijn geeft u nog meer geuren van buxus, vers gemaaid gras en een mineraliteit. De smaak heeft de kenmerken van een Sancerre, mooi fris droog met veel rijkdom van wit en citrus fruit. Daarbij groene appels die er uit springen en deze worden ondersteund door groene kruiden, mineralen, kruisbes en wat passievruchten. In de afdronk een mooie finale met knisperende aspecten. Deze Danielle de L'Ansee Sauvignon Blanc kunt u ook goed combineren met verschillende gerechten zoals Schaal en Schelpdieren maar ook met geitenkaas.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Danielle de L'Ansee Touraine Sauvignon Blanc

 • Frankrijk - 2023
 • Sauvignon Blanc

9,99

Per fles: € 9,99

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Six6 Grande Reserve Chardonnay

 • NU 17.9% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Chardonnay

8,99

Per fles: € 10,95 NU: € 8,99

Sans Pretention Luberon Rose

 • NU 10.73% KORTING
  t/m 31-07-2024
 • Frankrijk - 2023
 • Grenache Noir, Syrah

7,99

Per fles: € 8,95 NU: € 7,99

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95