PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 6.244 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Invidious Wit

Invidious Wit

Deze wijn is enkel verkrijgbaar via onze showroom.

Heeft u interesse in deze wijn? Neem contact op met onze klantenservice:
tel. 013-5909350 of info@perfectewijn.nl.

Invidious Wit

Dit prachtige Spaanse wijnhuis geboren uit pure liefde en gedrevenheid van twee broers. De broers zijn geboren in Denemarken en hebben beide over de hele wereld gewerkt als wijnmaker. De krachten werden gebundeld en de broers gingen opzoek naar hun plekje om een modern wijnbedrijf op te zetten. Na een lange zoektocht waren ze het eens en vonden zij het geluk in Spanje. Om precies te zijn naar Castilla La Mancha. In de wijnen van Invidious proef je veel diepgang met behoud van de Spaanse traditie.

De oogst voor de witte Invidious

Deze witte wijn is gemaakt van de druiven Viura, die zeventig procent aandeel heeft met daarbij wat Verdejo en Sauvignon Blanc. Alle druiven groeien op aan oude ranken die al tientallen jaren staan aangeplant. Het was veel werk om de druiven te laten schitteren zoals ze nu doen verteld de oudste broer. Het klimaat is er perfect, de druiven krijgen voldoende zon uren met daarbij veel koelte. De verfrissing is belangrijk en is afkomstig van de wind en van de dalende nachttemperatuur. Zo behouden ze hun frisheid en mineraliteit en dat proeven we terug in deze witte wijn.

Hoe smaakt de witte Invidious wijn?

Zodra we de fles open maken ruiken we direct een verfijnde en zuivere geur van citroen, rijpe perzik en een beetje munt. In het glas zien we een mooie licht gele kleur met groene schittering. Met onze neus boven het glas noteerden wij indrukken van groene appel, passievruchten, limoen en wat verse groene kruiden. In de mond wordt de tong geprikkeld door vers citrus fruit waarbij de limoenen voorop staan. Achter in de smaak een beetje kruisbes, asperges en iets van rijpe peer. Een echte dorstlesser en ook niet gek dat deze witte wijn veelal al wordt geschonken in top restaurants.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Invidious Tempranillo Syrah

 • Spanje - 2020
 • Syrah, Tempranillo
Deze wijn is enkel verkrijgbaar via onze showroom. Heeft u interesse in deze wijn? Neem contact op met onze klantenservice:
tel. 013-5909350 of info@perfectewijn.nl.

Invidious Wit

 • Spanje - 2021
 • Sauvignon Blanc, Verdejo, Viura
Deze wijn is enkel verkrijgbaar via onze showroom. Heeft u interesse in deze wijn? Neem contact op met onze klantenservice:
tel. 013-5909350 of info@perfectewijn.nl.

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Barasasso Appassite

 • Italie - 2021
 • Montepulciano, Primitivo, Sangiovese

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Whalebone Bay Sauvignon Marlborough

 • NU 24% KORTING
  t/m 30-10-2022
 • Nieuw-Zeeland - 2021
 • Sauvignon Blanc

9,49

Per fles: € 12,49 NU: € 9,49

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2021
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95