PostNL Thuiswinkel Waarborg Nix 18
8.8 van 10 uit 7.251 beoordelingen!
Nix 18 Thuiswinkelwaarborg

Symphony Garnacha Blanca Organic

Symphony Garnacha Blanca Organic
14,45
  Per 6 flessen:€ 14,45 p.s.

Verzending binnen circa 2 werkdagen.

Gratis verzending met PostNL bij 12 flessen van deze wijn of bij € 100!

Ontvang een waardebon van € 5,- bij aanmelding voor onze nieuwsbrief* * Eenmalig per klant en niet in combinatie met andere acties.

Symphony Garnacha Blanca Organic

Symphony White Garnacha is een prachtige witte wijn waar geen sulfieten aan toegevoegd zijn. De druiven voor deze witte wijn groeien op een hoogte van 700 meter in het hart van de Sierra de Arcos in de Aragon regio. Deze wijngaarden zijn weer in ere hersteld nadat er jarenlang geen druiven op deze grond werden verbouwd. Deze witte wijn is een natuurlijk wijn waarbij geen sulfieten worden toegevoegd. Een wijn in de puurste vorm.

Biologische wijnbouw van Tempore

Wijnhuis Tempora is gevestigd in Lecera en betekend in het Spaans zowel Tijd als Zaaitijd. De wijnmakers hebben hiermee willen aangeven dat ze hun inspanningen in het wijnbouwproces zien als een investering om te komen tot bijzonder goede wijn. Ze maken gebruik van de modernste technieken, maar hanteren ook een biologische en organische wijnbouw.

Deze natuurwijn weerspiegeld het terroir en het karakter van de druif. Aragon is grofweg gelegen tussen Rioja en Catalunya in het noordoosten van Spanje. Het is een natuurwijn, wat wil zeggen dat de wijn zo puur mogelijk is gemaakt. Hierbij zijn geen chemische toevoegingen gebruikt, zelfs geen sulfiet. Dat laatste kan onder andere worden gebruikt als ontsmettingsmiddel, bijvoorbeeld na de persing. Dat doodt dan de bacteriën en helpt bij het tegengaan van ongewenste aroma’s. Sulfiet is niet persee nodig, zolang er maar gebuikt wordt gemaakt van gezonde, rijpe druiven. Om die reden werkt het wijnhuis Tempore volledig biologisch.

Geniet van Symphony Garnacha Blanca Organic met tropische aroma’s

De druiven worden volledig met de hand geoogst. Hierna worden de druiven ontsteeld en zachtjes geperst. De vergisting vindt vervolgens plaats op een gecontroleerde temperatuur in roestvrijstalen tanks. De wijn rijpt vervolgens nog vier maanden op de droesem (sur lie). Hierdoor wordt de Symphony Garnacha Blanca Organic iets ronder van smaak. De kleur is bleekgeel. In de geur intense aroma’s van tropisch fruit zoals ananas, perzik en passievrucht. In de smaak is de Symphony White Garnacha vol en fris. Mooie tonen van Ananas, citrus en peer. De lange en frisse afdronk zorgen voor een mooi geheel.

Uw bestelling

U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Symphony Garnacha Blanca Organic

 • Spanje - 2021
 • Garnacha

14,45

Per fles: € 14,45
Alleen per 6 flessen te bestellen

Symphony Garnacha Rood Organic

 • Spanje - 2020
 • Garnacha

14,45

Per fles: € 14,45
Alleen per 6 flessen te bestellen

PerfecteWijn.nl Top 3

Speciaal geselecteerd voor de echte wijnliefhebber

Bernardus Chardonnay (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2021
 • Chardonnay

25,95

Per fles: € 25,95

Butter & Wood Chardonnay Grande Reserve

 • Frankrijk - 2022
 • Chardonnay

9,95

Per 6 flessen: € 9,95
Per fles: € 10,95

Bernardus Rose Coteaux d'Aix en Provence 2023 (11+1 GRATIS)

 • Amerika - 2023
 • Cabernet Sauvignon, Cinsault, Grenache Noir, Syrah

21,95

Per fles: € 21,95